Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorová podkova s domácím marcipánem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba tepelné úpravy: 180 min

180 min (180 min tepelná úprava)

28. 1. 2013 14:31

Suroviny

Porce: cca20

Nutriční hodnoty

Energie48 100 kJ / 11 496 kcal
Bílkoviny215,82 g
Tuky430,94 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 2,23 g
Sodík 1,93 g
Sůl5,60 g
Sacharidy1 672,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Piškot je lepší péct den předem, lépe se krájí, je odleželý.

Tento recept na mramorový piškot jsem našla na internetu a pro své potřeby jsem si ho upravila na velikost formy, samozřejmě pokud bychom pekli jenom malý dort tak dáme poloviční dávku surovin na piškot, ale jinak výsledek stojí za to.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

28. 1. 2013 15:23

mersy: Tak to už bylo o dost lepší:yes::yes::yes:, sice jsem ještě něco doopravila, ale to už jsou jen drobnůstečky. Jinak ty si potrpíš místo čárek na 3 tečky, viď?:-D:-D:-D Ale to zas není nic tak hrozného. Jo jinak jsem ti dala jako hlavní fotku ten celý korpus, přece jen to líp upoutá. :-p:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

28. 1. 2013 15:20

Tento, již opravený recept, sice nikdy dělat nebudu, protože bych nad ním trávil zbytek svého mládí.Ale protože je jinak zajímavý, tak si ho pro každý případ uložím. Protože, co kdyby:-?:yes::yes::yes:;-)

mersy mersy

28. 1. 2013 15:09

mersy- děvčata moc děkuji za poznámky,opravila jsem , snad už to bude vpořádku, a děkuji mersy

srettka

28. 1. 2013 15:02

Trochu zmateny recept , plny zbytecnych chyb a je to skoda. Dost lidi si tady z toho totiz dela galerii na recept se vybodne. Ty jsi dodala recept i foto, ale chtelo by to si s tim trochu pohrat. Delas reklamu prece sama sobe.
Fotku bych dala jako hlavni tu treti v poradi. Nacnuty dort s drobecky kolem dortu moc parady receptu nenadela. V rezu je fotka fajn pro predstavu, ale jako dalsi fotka, ne hlavni. Pritom dort je pekny;-):yes:

spagetka spagetka

28. 1. 2013 14:59

ivulinka: Já autorce dopoledne opravovala Jablíčkový závin a děs. Ale ten dort byl fakt ještě horší. Snad si dá autorka pozor.

ivulinka ivulinka

28. 1. 2013 14:56

tejaja:včera jsem Terezko opravovala jeden autorčin recept, až jsem ho měla komplet opravený na notebooku, nechtěně jsem přejela myší na: Vrátit změny a recept byl v původní podobě a já vše musela opravit znovu, byla jsem z toho na prášky.

Jsem ráda, že stejné pocity z opravování receptů nemám jen já, díky holky:-K

tejaja tejaja

28. 1. 2013 14:45

ivulinka: plne súhlasím, v sobotu som strávila opravovaním 2 hodiny:-// Je zaujímavé, koľko ľudí nevie, že veta sa začína veľkým písmenom a končí bodkou. A koľko ľudí je schopných napísať celý ( aj dlhý ) recept jedinou vetou.
Poslala som ti SZ, ešte si ju neprečítala.

spagetka spagetka

28. 1. 2013 14:44

Prosím autorku, aby věnovala náležitou pozornost písemné formě receptu. Už předešlý recept byl s námahou opravený, ale tento byl ještě horší.
Takže: Věta začíná velkým písmenem. Aby se recept dal číst, nemůžete ho psát jen jako jednu větu s jedním nádechem a výdechem, ale logicky ukončit tečkou, udělat odstavec a pokračovat. Jinak vám to nikdo číst nebude, je to velmi námahavé na pochopení.
Dále: do ingrediencí si dejte jen ingredience na přípravu, ale např.postup při výrobě marcipánu až do postupu. Jinak je to celé velmi zmatené.To samé u kávového krému v postupu - ingredience do přísad a postup do postupu.

Jinak fotka je pěkná, ale bylo by možná lepší dát jako hlavní tu celou podkov, ale to je na autorce.

ivulinka ivulinka

28. 1. 2013 14:40

Prosím, zkus si znovu pročíst recept, každý nadpis by měl mít velké písmeno, každá věta začíná velkým písmenem a za každým interpunkčním znaménkem by měla být mezera:-), zrovna tak ty tři tečky v receptu bych nepoužívala.
Píši jako moderátorka zdejšího webu a včera jsem ti jeden recept opravovala, nechtěj vědět, kolik času nám moderátorkám toto opravování zabere času a teď díky soutěži je toho na nás až nad hlavu.
Děkuji za pochopení:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: dort podkova foto dort podkova piskot na podkovu těsto na podkovu marcipánová podkova mramorová dorta dort podkova inspirace fotogalerie recept na slanou podkovu jak potáhnout podkovu marcipánem podkova z marcipanu mramorové dorty s marcipánem postupy na marcipánový dort podkova kolik vajec je potřeba na formu podkova recept na mramorové dort vyroba mramoroveho marcipanu výroba dortu podkova mramorová těsta do dortů dorty podkova kolik vajec na dort podkova čím se slepují marcipánové ozdoby

Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilinový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, máslo, salko, máslo, káva, cukr, marcipán, zdobení cukrářské, marcipán, mléko sušené, cukr moučkový, mandlové aroma, voda, med

TopRecepty.cz

Mramorová podkova s domácím marcipánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7JOy