Mramorová podkova s domácím marcipánem
Suroviny
Porce: cca20
Nutriční hodnoty
Energie | 48 100 kJ / 11 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,82 g |
Tuky | 430,94 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 2,23 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 1 672,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Piškot je lepší péct den předem, lépe se krájí, je odleželý.
Tento recept na mramorový piškot jsem našla na internetu a pro své potřeby jsem si ho upravila na velikost formy, samozřejmě pokud bychom pekli jenom malý dort tak dáme poloviční dávku surovin na piškot, ale jinak výsledek stojí za to.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2013 15:23
28. 1. 2013 15:20
28. 1. 2013 15:09
28. 1. 2013 15:02
Fotku bych dala jako hlavni tu treti v poradi. Nacnuty dort s drobecky kolem dortu moc parady receptu nenadela. V rezu je fotka fajn pro predstavu, ale jako dalsi fotka, ne hlavni. Pritom dort je pekny
28. 1. 2013 14:59
28. 1. 2013 14:56
Jsem ráda, že stejné pocity z opravování receptů nemám jen já, díky holky
28. 1. 2013 14:45
Poslala som ti SZ, ešte si ju neprečítala.
28. 1. 2013 14:44
Takže: Věta začíná velkým písmenem. Aby se recept dal číst, nemůžete ho psát jen jako jednu větu s jedním nádechem a výdechem, ale logicky ukončit tečkou, udělat odstavec a pokračovat. Jinak vám to nikdo číst nebude, je to velmi námahavé na pochopení.
Dále: do ingrediencí si dejte jen ingredience na přípravu, ale např.postup při výrobě marcipánu až do postupu. Jinak je to celé velmi zmatené.To samé u kávového krému v postupu - ingredience do přísad a postup do postupu.
Jinak fotka je pěkná, ale bylo by možná lepší dát jako hlavní tu celou podkov, ale to je na autorce.
28. 1. 2013 14:40
Píši jako moderátorka zdejšího webu a včera jsem ti jeden recept opravovala, nechtěj vědět, kolik času nám moderátorkám toto opravování zabere času a teď díky soutěži je toho na nás až nad hlavu.
Děkuji za pochopení
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Omeleta se sýrem
Přidáno před 55 minutami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 19 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 21 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno 19. 4. 2024 08:50
Právě bylo uvařeno:
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Dominika.jecmikova uvařila před 37 minutami
Kynuté buchty - jako šátečky
1Blanka uvařila před 52 minutami
Koláč z jablkového těsta s tvarohem, ovocem a drobenkou
Flipicek uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Moanka uvařila před 1 hodinou
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 12 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 12 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 12 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: dort podkova foto dort podkova piskot na podkovu těsto na podkovu marcipánová podkova mramorová dorta dort podkova inspirace fotogalerie recept na slanou podkovu jak potáhnout podkovu marcipánem podkova z marcipanu mramorové dorty s marcipánem postupy na marcipánový dort podkova kolik vajec je potřeba na formu podkova recept na mramorové dort vyroba mramoroveho marcipanu výroba dortu podkova mramorová těsta do dortů dorty podkova kolik vajec na dort podkova čím se slepují marcipánové ozdoby
Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilinový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, máslo, salko, máslo, káva, cukr, marcipán, zdobení cukrářské, marcipán, mléko sušené, cukr moučkový, mandlové aroma, voda, med
Mramorová podkova s domácím marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7JOy
9 názorů