Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 88,41 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 45,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/
Takto marinované maso můžeme dát i na gril, je vynikající !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2013 15:14
30. 1. 2013 15:00
Proboha ženský, přece nevaříte první den, aby jste nedokázali odhadnout množství soli k poměru s množstvím masa a tekutin. A navíc, když se maso marinuje.
Nějak nechápu tu dnešní diskuzi o soli. Pokud se vám to zdá moc, tak dejte jednu lžičku a potom dosolte. Ale předem vás ujišťuji, že tu druhou lžičku tam stejně dáte.
30. 1. 2013 14:42
30. 1. 2013 14:30
30. 1. 2013 14:13
30. 1. 2013 13:59
30. 1. 2013 13:52
30. 1. 2013 13:33
asi neumí vařit, že by a paní autorka receptu umí,
30. 1. 2013 13:25
30. 1. 2013 13:23
Komu se zdají dvě malé zarovnané čajové lžičky na toto množství moc, tak samozřejmě předpokládám, že má svobodnou vůli, dá soli méně a v poslední fázi případně dosolí. Tím je téma sůl pro mě uzavřené.
Tak a teď předpokládám, že se ještě karlička vrátí a všem nám to ,,natře'', resp. mě.
30. 1. 2013 13:17
30. 1. 2013 13:10
30. 1. 2013 12:57
30. 1. 2013 12:41
A debata o solení mi príde absurdná... každý solí predsa podľa seba, nie? Potrebuje pokusy?
30. 1. 2013 11:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Banana split
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 2 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 2 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 3 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 4 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 5 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 5 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 6 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: vinná marináda šťavnatá krkovička vinná marináda na maso olejová marináda marináda s vínem na vepřové maso marináda na krkovici šťavnatá krkovice šťavnatá marinovaná krkovice marináda na maso s vínem jak na marinované krkovici aby byla stavnata stavnata krkovicka recept vinna marináda na krkovičku na gril krkovice naložená v marinádě až 3 dny recept na vinnou marinadu štavnatá krkovička na grilu krkovička bobkový víno vinné marinády na maso marináda na maso bobkový list víno recepty na štavnatou krkovičku štavnatá krkovice recepty
Suroviny: krkovice vepřová, víno bílé, olej, česnek, bobkový list, cukr, tymián, pepř, sůl
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
32 názorů