Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový ondráš

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2013 21:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 133 kJ / 749 kcal
Bílkoviny28,77 g
Tuky10,82 g
Vláknina18,35 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy126,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MiraBar

14. 1. 2024 14:35

Ňamka

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2013 14:46

:yes::yes::-p

Olinka5555

23. 1. 2013 00:44

znám to jako řízek v bramboráku a je to moc moc dobré. K tomu zelný salát. Mňam. Děkuji za připomenutí a posílám bod:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový řizek ondráš ondráš ondráš z vepřového masa ondras v troube ondráš s vepřového masa řizek ondraš ondráš recept ondráš z z vepřového masa ondraš v bramborovem ondras z panenky vepřové maso ondráš maso ondraš ondráš z vepřové panenky veprovy rizek ondraz ondráš z vepřového veřový ondráš zelný ondráš řízek ondráš v troube ondráš vepřový řízek ondráš s vepřovou panenkou

Suroviny: řízek vepřový, sůl, pepř mletý, olej, brambory, mléko, vejce, mouka hladká, česnek, majoránka, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřový ondráš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJY4