Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,70 g |
Tuky | 476,38 g |
Vláknina | 58,20 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 206,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2013 14:36
Báječné!!!
17. 2. 2013 19:04
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...
17. 2. 2013 19:04
17. 2. 2013 18:34
17. 2. 2013 17:02
17. 2. 2013 11:08
16. 2. 2013 23:17
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 5 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 18 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 5 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 8 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 8 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 8 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 9 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený vepřový bok v celku pomalu pečene kančí pečený vepřový oříšek pomalu pečené vepřové pečený jelení hřbet pomalu peceny kanec peceny bok v celku kotleta s kůží peceny bok s bramborem a kapustou pečený kančí hřbet koza hřbet recept pečený bok s bramborami cerstvemaso.cz cerstvemaso.cz veprove maso pecene na bramborach pomalu pečený vepřový bok pomalé pečení polmalu pečený kančí hřbet 1500 g krkovička a 500 g bůček vepřový oříšek s bramborem
Suroviny: bůček vepřový, sůl, pepř mletý, brambory, smetana, tymián, ořech muškátový, kapusta růžičková, cuketa, karotka, cibule bílá, cukr, kosti vepřové, bylinky
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
7 názorů