Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík Karlík

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 2. 2013 17:33

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já dnes smažil tři stehýnka. To třetí bylo od králíka Inocence , který měl jen jednu nohu,silikonové uši,místo předních nohou pirátské háky a ocas z papíru. Jo a měl průkaz ZTP.... :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cekrops cekrops

25. 9. 2014 16:32

Petra Ku.: Jo.Přední jsou chutnější. Ale já se stejně vždycky raději zakousnu do pořádné zadní kejty ! :-)

Petra Ku. Petra Ku.

25. 9. 2014 14:40

cekrops: To víš, že chutnalo, já mám smaženýho králíka nejradši, hlavně přední kytky :-8

cekrops cekrops

25. 9. 2014 14:34

Petra Ku.: Tak sláva! Hlavně že chutnalo ! ;-)

Petra Ku. Petra Ku.

25. 9. 2014 14:30

Víťo, dneska jsme měli smaženýho králíka (dělala jsem řízky z vykostěných hřbetů) a moc jsme si pošmákli ;-):-8:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

18. 2. 2013 17:07

No, ten právě není na obzoru. A ty v obchodech na mně působí spíše odpudivě. Musím sehnat domácí zdroj;-)

cekrops cekrops

18. 2. 2013 16:48

BILKOVAI: A co ti v tom brání? Stačí dát za ušiska nějakému králíkovi :-)

BILKOVAI BILKOVAI

18. 2. 2013 15:07

Víťo, velké chutě mi děláš. Takto usmaženýho králíka jsem léta nejedla. Hned bych si dala :-p:-p:-*:yes:

Dana61

18. 2. 2013 09:30

no tuhle baštu také můžeme:yes::-D vtipný recept, jenom jsi zapomněl napsat, že ho také před přípravou učíme plavat:-D což se ovšem nedaří, neplave a neplave;-)

Pajaska Pajaska

17. 2. 2013 23:19

Takto malá stehýnka se nemusí nařezávat a ani vykostit,je to z mladého králíka,když poměříte vidličku.To je hotové poměrně brzy.A navíc králík domácí je křehký a úplně něco jiného, než kupovaný a rybinou krmený.;-)Popis je úplně normální a z praxe.;-):-)Výborný pokrm.:yes:

rebeka rebeka

17. 2. 2013 22:48

cekrops::-D:-D:-D:yes::yes: super:-D:-D:yes: pobavila jsem se:-D;-):yes:

srettka

17. 2. 2013 21:19

králik je fajn maso, ale ta detailní poprava...můj ty tondo koulanetej:-O to je sadomaso:-O
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 2. 2013 21:15

cekrops: Kup si mačetu a rosekej ho!:-D:-D. Myslím to stehno:-8. Já taky vždy nakrojím aspoň ke kosti, ať už králičí, nebo kuřecí stehno a peču v troubě;-). Je to úplně jiné a lepší. Zkus;-)

cekrops cekrops

17. 2. 2013 20:48

:-*:-*:-*

Severinka Severinka

17. 2. 2013 20:33

králíčí řízečky máme rádi, ale stehýnka vykostím a z kostí uvařím ještě i polívečku ;-);-):-D:-D:-D

cekrops cekrops

17. 2. 2013 19:17

PS: Až si seženu ten správnej vykosťovák , tak to potom bude "Texaský masakr motorovou pilou" jen pohádka pro zapruzené adolescenty ! :-8:-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík v trojobalu králík recepty recept na králíka predni nohy z kralika králičí přední nohy recept králík jak ho vykostit kralici nohy recept recepty z králíka jak upravit králíka králičí nohy králičí přední nohy recepty na králika jak vykostit kralika kralici kytky králičí předek recepty recepty ze staršího králíka předni nohy kralík kralik predni nohy recept králík přední nohy jak upravit z králíka

Suroviny: stehno králičí, brambory, olej, sůl, strouhanka, vejce, mouka

TopRecepty.cz

Králík Karlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JMM