Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 717 kJ / 1 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,90 g |
Tuky | 52,18 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 154,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Špenátového přelivu stačí z poloviční dávky...já jsem ho měla ještě na další den s bramborovým knedlíkem :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 13:56
22. 2. 2013 13:52
22. 2. 2013 11:39
22. 2. 2013 11:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 17 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 21 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 7 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 7 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 8 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 8 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 8 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 9 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: candát v těstíčku spenatovy preliv smažený candát mražený candát vaříme candáta štika v pivnim těstíčku ryba v pivnim testicku ryby v pivním těstíčku candát na ananasu ryba v testičku smažený candát v pivním příprava candáta mražen nugety z candáta ryba a pivní těstíčko mražený candát příprava přeliv na ryby ryba v pivním těstíčku podle babici přeliv na rybu kureci vpivnim testicku nasolený candát
Suroviny: candát, olej, brambory, vejce, mouka hladká, pivo světlé, sůl, špenát mražený, cibule, olej olivový, česnek, mléko, ořech muškátový, vývar hovězí, smetana
Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVEg
4 názory