Kuřecí prsa s višňovou omáčkou a žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 957 kJ / 1 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,78 g |
Tuky | 45,72 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 512 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 16,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem si našla dnes na fcb Recepty Online.cz a až potom objevila podobný, který přidávám. Tento je trochu podrobněji rozepsaný a malinko odlišný. Proto si jej dovoluji přidat. Kdyby byl nějaký problém, nechám jej smazat. Hezký den přeji všem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2014 07:36
14. 3. 2013 02:39
13. 3. 2013 14:09
12. 3. 2013 20:36
12. 3. 2013 19:06
12. 3. 2013 17:49
12. 3. 2013 17:16
všem děkuji za shlédnutí receptu a milé komentíky a zkuste někdo, určitě si pochutnáte
12. 3. 2013 17:06
12. 3. 2013 16:11
12. 3. 2013 15:52
12. 3. 2013 15:51
12. 3. 2013 14:43
12. 3. 2013 14:36
12. 3. 2013 14:34
12. 3. 2013 14:32
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 minutou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 22 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Další recepty
Tématické fráze: kureci prso se žampiony kuřecí prsa se žampiony kuřecí na žampionech kuřecí prsa se žampionovou omáčkou kureci prsa s zampionovou omackou kuřecí prso na žampionech kuřecí prsa kuřecí prso se na žampionech recept kuřecí prsa se žampiony kuřecí prsa na visnich maso s omackou kuřecí prsa s žampiony kureci prsa na zampiony kuřecí prsa na žampionech kureci prsas zampionovou omackou kuřecí prsa žampiony kuřecí prso na višních kuřecí prso recepty kuřecí s omáčkou kuřecí prsa recepty
Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, cibule, máslo, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián sušený, mouka hladká, bujon kuřecí, sůl, marmeláda višňová, smetana ke šlehání, smetana zakysaná
Kuřecí prsa s višňovou omáčkou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Xlx
17 názorů