Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neboršč z domácích zásob

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

12. 3. 2013 20:46

Suroviny

Porce: přibližně 4 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie931 kJ / 223 kcal
Bílkoviny5,98 g
Tuky0,72 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy42,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opravdu to původně byl takový mišmaš, protože jsem potřebovala spotřebovat čerstvou červenou řepu. Ale když jsem to nandala na talíř, tak můj přítel prohlásil: "Cos tam dala za vývat? Vždyť v tom není maso. To je bujon?". To mi vyrazilo dech, vždyť já bujon vůbec nepoužívám. No maso tam hledal zbytečně a jelikož milujeme pravý spíš ukrajinský než ruský boršč, tak to bylo chuťově opravdu velmi podobné a moc nám to chutnalo. Tak přeju všem, co to zkusí dobrou chuť, ať chutná tak, jako nám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 3. 2013 00:42

U nás by taky prošel!!:-p:yes:

ArmDra

12. 3. 2013 21:53

Veronika.Hrozna: já v kuchyni používám jen pasírovaná rajčata, přesněji Pasata di pomodoro z Penny za 12,90 Kč za 500 g a dělám z toho vše. Rajskou omáčku, různé omáčky na těstoviny, do gulášů a tak, prostě všude, kde se dává protlak a nemůž si to vynachválit, složení je jen rajčata, sůl a voda. Je to fakt hustý, poctivý a lepší jsem zatím neměla. Jinak masíčko prostě doma nebylo, tak jsem to myslela jako zeleninovou polívku a on z toho vyšel boršč chuti skoro masové :D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

12. 3. 2013 21:06

Já tam taky v recptu hledala maso,masíčko a furt nic ! :-(To bylo "překvapení" když jsem pročetla komentář ! Taky hledal,že jo!:-? Ale ty pasírovaná rajčata do boršče určité vyzkouším,doteďka jsem dávala jenom protlak.;-):-p

spagetka spagetka

12. 3. 2013 20:49

Hm, to u nás taky projde. :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domaci pasata ukrajinsky mišmaš borsc se zavre řepy omáčka z pasata di pomodoro jak spotřebovat červenou řepu pasata di pomodoro příprava boršč v takovém hrnci recept podle zásob

Suroviny: řepa červená, cibule, mrkev, brambory, pasírované rajčata, křen, voda, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, koření hřebíček, sůl

TopRecepty.cz

Neboršč z domácích zásob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r7KE