Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 2. 2013 19:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 599 kJ / 1 338 kcal
Bílkoviny173,21 g
Tuky23,96 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 525 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy40,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 4. 2013 13:18

Dostala jsem kousíček jeleního masíčka ,ale jenom 750 gr. ;-(a jdu to v sobotu risknout ! Fotečku pošlu !

jarka skrobakova

13. 2. 2013 19:22

Ivanko, tak ten se Ti teda povedl:-!:-K Hned bych si dala :yes::yes::-p:-p:-K

Dana61

8. 2. 2013 11:37

úžasná barva - mňam:yes::-D

Iness Iness

7. 2. 2013 09:24

To je ale parádní gulášek:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 2. 2013 22:20

Jana Remkova::-D:-))ty Jani, to není špatný nápad:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2013 21:58

Já se naštvu a asi půjdu na lov!!:-p:-)):-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 2. 2013 21:24

Veronika.Hrozna: aha, tak to je zase jedna bezva vychytávka, děkuji Veru:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 2. 2013 21:20

varilamyskakasicku: Gulášek ze srnčího nechej uvařený den uležet.
Srnčí nabere do sebe chuť z omáčky až za 12 hodin. Takže vařit den napřed a schovat!!!!!!

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 2. 2013 21:15

Veronika.Hrozna::-D díky za vyčerpávající informaci, viděla jsem také dančí, ale vzala jsem si srnčí, jelení a kančí, tak něco mám v mrazáku, časem zkusím to srnčí, když píšeš, že je jemnější, tak uvidíme ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 2. 2013 21:11

varilamyskakasicku: Dančí je skoro jako hovězí,někdy dost tuhé musí se dýl péct a nebo vařit je takové dietní ! Má málo charakteristickou vuni i chuť.Není docela špatné ,ale na ten tvuj recept se bohužel nehodí! Ono na guláš klasický to ano,ale na tento určitě ne ! Jelen je jemnější po vláknu a umím si ho docela představit ze srnčího je jemnější a při pečení se nevysuší,dančí ano! Nemáám ! Sežráno!:-D:-((

BILKOVAI BILKOVAI

6. 2. 2013 21:11

Ivi, to je nádhera:-O Zajímavý receptík:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 2. 2013 21:02

Veronika.Hrozna: já zase dančí neznám, tak až se namane, dlouho jsem Tě neviděla;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 2. 2013 21:01

:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 2. 2013 20:56

:-p Letos jenom dančí ! Ksakru! Ale jde do vyzkoušení ! Velice se mi líbí !
Až se nějaký jelen namane !;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí guláš v troubě jelenní guláš jelení guláš jeleni gulas z trouby jeleni guláš v troubě gulas z jelena recept na jelení guláš klasický jelení guláš hovězí guláš s kapií jak naložit jelena jelení ořech dietní recept na jelena jak varit z jelena jelení recepty kančí guláš s kapii recept na jelení guláš s marmeládou hovezi gulas s kapiji jelení cibulář jelení guláš na pivě pokrmy z jeleního masa

Suroviny: maso jelení, pepř, koření nové koření, rozmarýn, maso, protlak rajčatový, cibule, koření gulášové, víno červené, sádlo, pepř mletý, sůl, džem, nať petrželová, kapie sterilovaná, strouhanka chlebová

TopRecepty.cz

Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wgqm