Vepřová roláda s listovým špenátem a lehkou vůní koňaku
Suroviny
Porce: 8 - 10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 672 kJ / 2 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 310,10 g |
Tuky | 121,23 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 67,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso si můžete připravit dopředu - plát osolit, opepřit, pokapat koňakem, zavinout a nechat pár hodin uležet. Maso krásně zkřehne a provoní se . Pak už jen rozvinete, přidáte náplň a dále dle receptu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2013 20:56
1. 5. 2013 20:51
Magdalenko, "medvěd" nám tu neroste a neroste, mangold nemamo a tak si ráda počkám na Tvou verzi a budu jen tiše "závidět" .
29. 4. 2013 08:47
28. 4. 2013 19:00
27. 4. 2013 21:58
27. 4. 2013 21:43
27. 4. 2013 19:46
27. 4. 2013 19:22
27. 4. 2013 17:11
27. 4. 2013 15:14
27. 4. 2013 14:41
27. 4. 2013 13:22
27. 4. 2013 13:20
27. 4. 2013 13:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 5 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 6 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 6 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: vepřová roláda se špenátem roláda s listovým špenátem vepřová roláda roláda se špenátem vepřové s listovým špenátem vepřová pečeně se špenátem masová roláda se špenátem veprova rolada plnena spenatem roláda z vepřové pečeně buckova rolada s listovym spenatem roláda z vepřového masa se špenátem maso s listovým špenátem bůčková roláda se špenátem veprova rolada apetit vepřová roláda plněná s litovim špenátem co se špenátem vepřová plec se špenátem vepřová pečeně roláda se špenátem vepřová roláda recept vepřová pečeně s listovým špenátem
Suroviny: plec vepřová, špenát čerstvý, sůl, pepř, česnek, cibule, olej olivový, olej slunečnicový, mouka hladká, máslo, koňak, smetana
Vepřová roláda s listovým špenátem a lehkou vůní koňaku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZP6
14 názorů