Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Sytý oběd nebo večeře, které hravě připravíte z toho, co máte zrovna doma - to jsou zapečené brambory! Přidejte do nich uzené maso, zalijte je smetanou a šoupněte do trouby. Za půl hodinky vytáhnete pekáč plný skvělého jídla.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin je závislé na velikosti zapékací formy.
Vím, že takovýchto receptů je asi tolik, jako je na světě kuchařek, tak tady je další variace na toto téma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2022 16:07
13. 2. 2022 20:24
10. 2. 2022 11:59
28. 4. 2021 17:31
30. 4. 2020 12:09
30. 4. 2020 11:28
30. 4. 2020 11:05
3. 12. 2016 21:55
7. 1. 2016 14:05
5. 1. 2016 23:18
5. 2. 2014 15:02
16. 1. 2014 13:33
10. 1. 2014 23:58
19. 12. 2013 14:21
3. 8. 2013 16:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 24 minutami
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 32 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 1 hodinou
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 2 hodinami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 2 hodinami
Výpečky
Walderama08 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
tara23 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se vyhnout rozvařeným či nedovařeným bramborám?
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Další recepty
Tématické fráze: zapečené brambory zapékané brambory s uzeným masem zapecene brambory se smetanou zapékané brambory se smetanou zapečené francouzské brambory francouzské brambory se smetanou zapečené brambory s masem zapékané brambory s uzeným zapékané brambory zapečené brambory recept francouzské brambory s uzeným masem brambory s uzeným masem top recepty zapečené brambory francouzské brambory se zakysanou smetanou brambory s uzenym zapékané brambory s masem recepty s uzeným masem zapečené uzené maso zapečená brokolice s uzeným masem zapečené těstoviny s uzeným masem
Suroviny: brambory, olej olivový, cibule, česnek, maso uzené, smetana, sůl, pepř, máslo, vejce, mléko
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkr4
35 názorů