Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí na červeném víně

Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 325 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 310 min

325 min (15 min příprava + 310 min tepelná úprava)

1. 5. 2013 14:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 876 kJ / 1 165 kcal
Bílkoviny171,30 g
Tuky14,58 g
Vláknina14,29 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy36,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze, samosebou, připravit i v klasickém hrnci na sporáku a dobu dušení přizpůsobit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

1. 5. 2013 15:13

mňamky:-p;-):-):yes::yes:

Jana Pá

1. 5. 2013 14:53

Kancové prý běhají po lese nad námi, ale doma žádný kousek není, ale recept si uložím, snad nějaký časem "dojde";-), hosta:yes::-D a receptu posílám "puntíka"-líbí se:yes:

danielle72 danielle72

1. 5. 2013 14:49

+1:yes: Jo, kanec je kanec. Já se chystám na srnčí ;-)

hosta hosta

1. 5. 2013 14:48

suslajda: máš pravdu, krásné jídlo:yes:. Kanec ale v okolí žádný, jen spousta volů:-D:-D

Veronika.Hrozna

1. 5. 2013 14:40

:-p

suslajda suslajda

1. 5. 2013 14:26

Vypadá to úžasně měla jsem možnost kančí maso ochutnat a vím, že je to dobré masíčko tak můžu dát s klidem bodík:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí na víně kančí na červeném víně kančí maso na víně kanec na víně kanči kýta na víně kanči kyta na červenem vine kanci na vine recept divočák na víně kanec na červeném vině kanci maso na cervenem vine kančí žebra na vině divocak na cervenem vine pečené kančí na víně kančí plec na víně kanci kyta pecena na vine kančí játra na víně kančí vine pečený kanec na víně kančí na víně kančí kýty na červeném víně

Suroviny: maso kančí, cibule, česnek, víno červené, voda, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín drcený, pepř celý, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Kančí na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BX9Y

Naposledy jste si prohlédli