Kančí na červeném víně
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,30 g |
Tuky | 14,58 g |
Vláknina | 14,29 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 36,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze, samosebou, připravit i v klasickém hrnci na sporáku a dobu dušení přizpůsobit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2013 15:13
1. 5. 2013 14:53
1. 5. 2013 14:49
1. 5. 2013 14:48
1. 5. 2013 14:40
1. 5. 2013 14:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 6 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 10 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 8 minutami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 1 hodinou
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 2 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 3 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 6 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 6 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 7 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 7 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jaké koření se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny? Většinu máte určitě doma
Další recepty
Tématické fráze: kančí na víně kančí na červeném víně kančí maso na víně kanec na víně kanči kýta na víně kanči kyta na červenem vine kanci na vine recept divočák na víně kanec na červeném vině kanci maso na cervenem vine kančí žebra na vině divocak na cervenem vine pečené kančí na víně kančí plec na víně kanci kyta pecena na vine kančí játra na víně kančí vine pečený kanec na víně kančí na víně kančí kýty na červeném víně
Suroviny: maso kančí, cibule, česnek, víno červené, voda, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín drcený, pepř celý, sůl, sádlo
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
21 názorů