Obrácená marinovaná líčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obrácená proto, že obvykle nejprve nakládáme do marinády a až pak dusíme.
Recept mi doporučil „můj“ řezník a pravil, že když nám to nebude chutnat, mám týden maso zadarmo. Hm, tak nic no… Velmi jedlé
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2013 21:56
Samé dobré surovinya velká dobrota v závěru
10. 5. 2013 11:07
tedy ty opravdu provokuješ úžasné, ale u nás nejsou a nejsou
10. 5. 2013 10:39
Recept jak vínko Jen ta líčka mi chybí a nikde u nás je nemají
10. 5. 2013 10:07
Recept se mi moc líbí, uložila jsem si a příležitostně vyzkouším
10. 5. 2013 09:42
Děkuji všem
žížala: 1974andrea: Nebojte se, já to taky dělala poprvé. Hlavně se to musí velmi rychle a kratince orestnout. Pak do té marinády, je lepší to v ní nechat co nejdéle. Byla jsem překvapená, že masíčko tu chuť toho vínka a hořčice mělo velmi jemnou, pikantní a masínko bylo šťavnaté, ta šťáva z toho moc chutná a opravdu už ničím jiným jsem nekořenila ani nepodlévala, jen tou marinádou
Určitě takhle zkusím i jiné maso, třeba drůbeží
žížala: 1974andrea: Nebojte se, já to taky dělala poprvé. Hlavně se to musí velmi rychle a kratince orestnout. Pak do té marinády, je lepší to v ní nechat co nejdéle. Byla jsem překvapená, že masíčko tu chuť toho vínka a hořčice mělo velmi jemnou, pikantní a masínko bylo šťavnaté, ta šťáva z toho moc chutná a opravdu už ničím jiným jsem nekořenila ani nepodlévala, jen tou marinádou
Určitě takhle zkusím i jiné maso, třeba drůbeží
10. 5. 2013 09:33
zizala:Taky slyším poprvé o opečení masa před marinováním. Vždyť se pak nedostane do masa tolik chutí z té marinády, když se maso nejdřív zatáhne, ne? Ale zas zůstane šťavnatější. Někdy zkusím, líčka ještě mám
10. 5. 2013 07:55
Musela jsem si to přečíst dvakrát Spletla mě poznámka, protože neobvyklé je prvotní opečení a pak naložení do marinády. Následné dušení je standard. Věřím, že masíčko bude touto úpravou moc dobré
10. 5. 2013 06:49
Obracene marinovani jsem nikdy nezkousela, je to zajimavy napad..
9. 5. 2013 20:59
Tak to je výborný nápad a jistě i výborný výsledek! Zkusím...
9. 5. 2013 20:52
Líčka jsou výborná na všechny způsoby, ten Tvůj , ten láká k vyzkoušení, je to velmi zajímavý postup
9. 5. 2013 20:29
Ladi, líčka mám, dle pana řezníka udělám a Tobě bodík posílám +13 mňam
9. 5. 2013 19:07
No, krása, hned bych ti dala pusu na obě líčka. A mohla bys je obrátit směrem na Vysočinu
9. 5. 2013 17:00
magdalenka: Jasan doubek, majdí, letíííí
9. 5. 2013 16:51
maris: špaget je ticho, čo považujem za súhlas a očakávam prídel!
9. 5. 2013 16:36
Moc moc pěkné, jen malý problém - za celý život jsem líčka u řezníka neviděla, ach jo ...
Ukládám pro případ, že je někdy seženu)
Ukládám pro případ, že je někdy seženu)
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 15 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno před 23 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Plátky panenky na másle
Zuzka1023 uvařila před 29 minutami
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 1 hodinou
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 1 hodinou
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 2 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 9 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Obrácená piškotová roláda s jablky: Je rychlá, jednoduchá a neuvěřitelně dobrá
Další recepty
Tématické fráze: marinovaná hovězí líčka marinovaná lícka marinovaná vepřová líčka mujreznik obrácená rajčata marinované hovězí líčka hovězí líčka marinovaná obrácená hovězí líčka marnivana licka maso marinované v modrem portugalu marinovat líčka hovězí líčka marinovaná kde jsou líčka na teleti jak nejdéle marinovat maso
Suroviny: líčka hovězí, cibule, víno červené suché, hořčice se zeleným pepřem, paprika sušená pálivá, tuk, sůl
Obrácená marinovaná líčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYxM
29 názorů