Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 5. 2013 18:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 119 kJ / 3 853 kcal
Bílkoviny369,20 g
Tuky189,46 g
Vláknina51,40 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,22 g
Sůl2,80 g
Sacharidy161,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejen kapr, ale i drůbeží a vepřové maso v kefírové marinádě krásně zkřehne. Je chutné a šťavnaté.

Pro zajímavost přidávám odkaz na přípravu vykostění kapra. Já jsem silným ostrým nožem odstranila hřbetní kost a poté vyřízla žeberní kosti. Odřezky jsem použila na vývar.

Doufám, že mě zde přítomní“rybáři-rybářky“za tento experiment nevypískají:-)ale nám tahle naložená úprava moc chutná.

http://www.trebonskykapr.cz/kapr-bez-kosti-filetov...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 5. 2013 21:43

spagetka:Špagetko,jen ten kefír nepoužij na žádnou křehkou rybku;-)Ono to maso v kefíru krásně zkřehne,tak aby to pak po usmažení nebylo jako blátíčko:-)Jsem ráda,že"kefíruješ";-)Já už mám zase také povoleno:-D
Všem díky za zájem,milé komentíky i hodnocení:-K:-K

rozmarynaH rozmarynaH

10. 5. 2013 09:58

Kapra kupuji několikrát do roka:-p:-p, s tou tvojí marinádou vyzkouším, určitě to je dobrůtka:yes::yes:

Irule Irule

10. 5. 2013 07:51

:-O skvěle, kapra mám, takže vyzkouším :-p;-):yes:

aisha

10. 5. 2013 06:40

Take bych se nedala dvakrat pobizet k ochutnani..fajn receptik..:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 5. 2013 20:51

Tak to bych si dala zítra k obědu, děláš mi chutě Aničko;-):-p:yes:

Eliza Eliza

9. 5. 2013 19:49

To musí být fantazie...:-p:yes:

spagetka spagetka

9. 5. 2013 18:31

Ani, to mě zaujalo, u nás kapřík sice nejdede, ale děkuju za nápad, zkusím jinou rybku (houbičky jedou jak draci ;-):-D), vyzkouším :-p:-p:yes::yes:

jarka skrobakova

9. 5. 2013 18:31

Také mám ráda maso naložené v kefírové marinádě a mooooooc ráda. To bude určitě delikatesa:-p:-p Aničko ani nevíš jakou mám na to chuť. Moc fajn receptík :yes::yes::-K + bodík

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak vyfiletovat kapra marinada na kapra kapr se zazvorem kapr s česnekem marinády se zázvorem kapr na na zázvoru recepty kapr s česnekem naloženy kapr smažený kapr s cesnekem marináda se zázvorem pečený kapr v kefíru kapr se se zázvorem kapr na česneku a zázvoru smažený kapr marináda kapr na zázvoru marinada kapr kapr na sadle a marinada kapr naložený přes noc jak vyfelotovat kapra bezlepkový trojobal na kapra

Suroviny: kapr, kefír, zázvor čerstvý, zázvor mletý, česnek, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3rvO