Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarské jehly

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

10. 5. 2013 16:17

Suroviny

Porce: 3-4 špízy

Nutriční hodnoty

Energie4 771 kJ / 1 140 kcal
Bílkoviny102,49 g
Tuky55,78 g
Vláknina9,79 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,00 g
Sůl2,41 g
Sacharidy46,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 5. 2013 16:17

pajánek::-D:-D:-D Ježkovy oči!:-D

pajánek

29. 5. 2013 14:43

DOBRÝ DEN PANÍ REMKOVÁ, TAK JAK JDE ŽIVOT?NAŠEL JSEM JEHLU JEŠTĚ S NITÍ TAK JDU UKMOCHTIT TU VAŠI DOBROTU...ALE BĚDA, BĚDA VÁM PANÍ JANO JAK SE MI TO NEPOVEDE...TO ZASE BUDE SEKEC I MAZEC...TO BY MĚ ZAJÍMALO JAK TO NA CCA 6 CM DLOUHOU JEHLU VŠECHNO NAROVNÁM...ALE JDU NA TO...A VY SE TĚŠTE...A JESTLI TOHO BUDE MÁLO TAK MĚ ČEKEJTE OKOLO 23 HODINY...NA POZDNÍ VEČEŘI. :-D PAJÁNEK :-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 5. 2013 23:14

Moc povedené jídlo i fotky Jano, dala bych si říci :-K;-);-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 5. 2013 10:24

Dana61:;-) díky moc

Dana61

13. 5. 2013 08:18

úžasnéééé:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2013 15:02

Jikotka: Jak není!! Náhodou je na ní vidět vše, jak má! Díky, Jiřko!!:-)

Jikotka Jikotka

12. 5. 2013 14:08

Byly moc dobré,jenom jsem nedělala dip,ale lilek,papriky a cuketu jsem dala na pekáč a pekla zároveň s jehlami :-p:-p:-p,dávám fotku(není tak krásná jako tvoje):-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2013 18:41

Díky, holky.

aisha: to fakt nevím, já jsem měla něco jiného, ale snědlo se všechno, takže asi to bylo dobré;-)

suslajda suslajda

11. 5. 2013 18:11

Špíz je moc pěkný:-p

aisha

11. 5. 2013 17:25

Krasa na taliri..:yes::yes:..to musel byt dlabanec, mnam..:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2013 12:52

jarka skrobakova: Chááááááááááááá!!!!:-D:-D:-D. No, většinou v hlavě, někdy z časopisů a upravím si je podle sebe.;-) Vaření je zábava;-) a je hodně o penězích;-)

jarka skrobakova

11. 5. 2013 12:41

veliká dobrota Jani, kde furt bereš ty recepty:-?:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2013 12:00

Irrena:;-):-p

Irrena Irrena

11. 5. 2013 09:40

Panečku to je dobrota:yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2013 09:17

Díky moc všem!! No, planeta, foto nic moc, daří se i lépe;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivovarský špíz játra pana sládka pivovarské papričky pivovarské spalick pivovarske uzene jehly na kytu pivovarska ctvrtka pivovarska ctvrtka pivovarska jehla- recept pivovarské špízy pivovarské chilli papričky maso na jehle jak upravim kytu veprovou jehla na špízy 28cm marinada do jehly sojová jehla veliká jehla kuřecí pivovarsky tokan jehla na kytu recept na pivovarskou jehlu

Suroviny: kýta vepřová, sůl, koření chilli, libeček, olej olivový, omáčka sojová, česnek sušený, játra drůbeží, slanina anglická, klobása, cibule, paprika čerstvá červená, olej, česnek, cibule, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, kečup ostrý, pivo světlé

TopRecepty.cz

Pivovarské jehly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgMl