Pivovarské jehly
Suroviny
Porce: 3-4 špízy
Nutriční hodnoty
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,49 g |
Tuky | 55,78 g |
Vláknina | 9,79 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 46,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2013 16:17
29. 5. 2013 14:43
20. 5. 2013 23:14
13. 5. 2013 10:24
13. 5. 2013 08:18
12. 5. 2013 15:02
12. 5. 2013 14:08
11. 5. 2013 18:41
aisha: to fakt nevím, já jsem měla něco jiného, ale snědlo se všechno, takže asi to bylo dobré
11. 5. 2013 18:11
11. 5. 2013 17:25
11. 5. 2013 12:52
11. 5. 2013 12:41
11. 5. 2013 12:00
11. 5. 2013 09:40
11. 5. 2013 09:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 2 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 7 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 21 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 12 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 1 hodinou
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 3 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 3 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 3 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 4 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pivovarský špíz játra pana sládka pivovarské papričky pivovarské spalick pivovarske uzene jehly na kytu pivovarska ctvrtka pivovarska ctvrtka pivovarska jehla- recept pivovarské špízy pivovarské chilli papričky maso na jehle jak upravim kytu veprovou jehla na špízy 28cm marinada do jehly sojová jehla veliká jehla kuřecí pivovarsky tokan jehla na kytu recept na pivovarskou jehlu
Suroviny: kýta vepřová, sůl, koření chilli, libeček, olej olivový, omáčka sojová, česnek sušený, játra drůbeží, slanina anglická, klobása, cibule, paprika čerstvá červená, olej, česnek, cibule, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, kečup ostrý, pivo světlé
Pivovarské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgMl
28 názorů