Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta na víně s rajčaty a žampiony

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 12. 2008 20:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 031 kJ / 725 kcal
Bílkoviny93,12 g
Tuky13,70 g
Vláknina14,59 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy32,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na talíři můžeme ozdobit lžící zakysané smetany nebo posypat strouhaným sýrem.Rozpis je cca pro 4 osoby.Místo čerstvých rajčat můžeme použít i loupaná v konzervě(potom ale vynecháme kečup a méně podléváme).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lidunka76

9. 10. 2021 12:06

Výborné. Děkuji za recept

prosciuto

25. 11. 2016 12:30

Veľmi vydarený recept.
My ho ale pripravujeme z hovädzieho (a bez kečupu...).

Eva

3. 6. 2011 16:36

....tzak teď jsem zapla myčku.Dojedli jsme. bylo to fakt dobré.:-pNeměla jsem kečup, ale vůbec to nevadilo. A maso jsem měla z plecka-kousek libového.Manžel si ještě přidal. Díky za recept:yes:

Lusinda79

4. 3. 2010 21:10

http://www.ikucharka.eu/?p=7:-((doslovně opsáno

Jarca87 Jarca87

5. 1. 2009 12:48

To vypadá moc dobře,určitě vyzkoušíííím:yes::-p

Lusinda79

19. 12. 2008 20:57

..příští rok po zabijačce uděláme change masa, jo?

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2008 20:56

Tak u nás krček teda jede. Zkusila jsi někdy, třeba i z krčku udělat 2-3 dny naloženou čínu a pak s hranolkama? Není tedy šťáva k tomu, ale když dáš tatarku, tak to nějak nevadí a hlavně, má tak super chuť, že ti vlastně ani nevadí případná troška tučnějšího, tak nějak se vypeče.:-*:-p

Lusinda79

19. 12. 2008 20:53

Jani u nás "jede" cokoliv se šťávou a na to je kýta vděčná.U nás zase neubývá krkovička, protože "ti dva, co se mnou bydlí"jsou schopní se porýpat i v kuřeti(jestli tam náhodou není nitka tuku).;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2008 20:45

Co s tou kýtou?Tak, myslím, že zrovna ty jsi studnice receptů na kýtu a člověče, ona mi v mražáku ubývá!!:-D:-)):-D I tvou zásluhou!:-)):yes:

Lusinda79

19. 12. 2008 20:42

Ouška klopím...bych si to nedovolila.Je to obyčejné, ale dobré a bez hlídání a na naše věčné téma.."co s tou kýtou".

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2008 20:39

Ty máš holka fakt štěstí, už jsem se chtěla zlobit, že zase dobrý recept bez fota. No, proto!:-)):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta recepty vepřové maso na víně vepřová kýta na žampionech vepřové na víně vepřová kýta vepřové se žampiony vepřové na červeném víně vepřová kýta na rajčatech žampiony na víně vepřová kýta na rajčatech a paprice veprove na zampionech vepřová kýta recept vepřová kýta čína restované dršťky čína z vepřová kýta čína z vepřové kýty vepřová pečeně na víně vepřová kýta s těstovinami restované žampiony recepty z vepřové kýty

Suroviny: kýta vepřová, žampióny, slanina anglická, cibule, česnek, olej, pepř, mouka hladká, víno červené, bujón hovězí, kečup sladký, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová kýta na víně s rajčaty a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rzD