Nudličky na ratatouille a červeném víně
Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Energie | 5 880 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,06 g |
Tuky | 75,39 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2013 17:55
12. 6. 2013 07:44
11. 6. 2013 23:03
11. 6. 2013 21:16
11. 6. 2013 20:32
Ratatouille určitě může být i bez lilků, proč by ne. Když je doma nemáš nebo Vám nechutnají, je to přece jen Vaše věc. Ono bude dobré i tak, ale mně v něm ty lilky moc chutnají
11. 6. 2013 20:30
11. 6. 2013 13:57
Máš to vždy moc krásně naaranžovanéA dobrůtka na talíři musela být moc fanová
Dani-dotaz,když budu dělat domácí ratatouille,musí tam být i lilek,nebo to lze i bez nějI bez,viď.
11. 6. 2013 13:38
11. 6. 2013 12:09
11. 6. 2013 11:03
11. 6. 2013 11:02
11. 6. 2013 10:18
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 10 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 50 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 10 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 10 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 13 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra nabízí ještě mnohem víc
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: hovězí nudličky na červeném víně hovězí nudlicky na víně hovezi rattatouile recepty vepřové nudličky na ratatouille kuřecí nudličky s ratatouille kotleta na nudlicky recept kuřecí nudličky na červeném víně nudličky na víně veprove nudlicky na červeném víně kachni nudličky na vine hovezi nudlicky na červeném víně s parikou veprove maso na cervenem vinu ratatouille s červeným vínem maso a recept ratatouille vepřové kotle ty na víně hovězí nudlička na červeném víně kuřecí nudličky ratatouille, koření do ratatouilee ratatouille z pekarny hovězí nudličky na črvenem vine
Suroviny: kotleta, cibule, víno červené, olej olivový, ratatouille, sůl, pepř, česnek sušený, tymián, vývar hovězí
Nudličky na ratatouille a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDjl
12 názorů