Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlové brambory v pečicím sáčku

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

11. 7. 2013 16:00

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 325 kJ / 1 273 kcal
Bílkoviny31,10 g
Tuky31,70 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 282 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy203,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paul Sulc

9. 1. 2015 06:57

"Lenochuv ideal" levne, jednoduche, dobre. Dal jsem trochu moc kminu, priste napravim, ale i tak na jednicku.:-p:-p:-p

Koubkova Koubkova

31. 7. 2013 13:33

Brambory jsem pekla o něco déle, než by bylo zdrávo ,tak se mi malinko přilepily na sáček :-p:-K:yes:

Irrena Irrena

23. 7. 2013 13:03

Úžasné:yes::yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

22. 7. 2013 17:56

senky: Jsi moc hodná, to je fajn, že chutnalo;-) - a za fotku velký dík :-K:-K:-K

senky senky

22. 7. 2013 17:41

Jednoduché, pohodlné, čisté a moc dobré brambůrky:yes::yes: +foto

Jiřina

15. 7. 2013 16:57

Podobné jídlo dělám často, ošem jen v brutvánku, sáčku to bude brzy premiéra.Sádlo používám ,rozpouštím si ho, aby byly i škvarky a od té doby co jsem už na vždy zrušila všechny ramy, flory a jiné hrůzy, které jsou prokazatelně škodlivé, si ráda mažu sádlo na chleba. je to mňamka a ještě mi to připomíná dětství. Brambory nové - už nikdy neškrábu( je to škoda vitamínů a minerálů...) Pěkně je operu, nakrájím a třeba vařím. Pak na pánvi udělám světlou cibulku, vysypu tam uvařené brambory, posypu lžící nadrobno nasekanými zelenými bylinkami a smíchám. je to úžasná příloha !:yes::-8

suslajda suslajda

13. 7. 2013 18:07

:-pparádní:yes::yes:

Majka8

12. 7. 2013 23:28

Kdyby nebylo tolik hodin,tak bych si brambůrky opekla a hned všechno zbouchala:-D Miluju takto upravené brambory a ani nepotřebuji maso..bodík letííí

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 7. 2013 12:54

:-p:-p:-p:-O;-):yes:

spagetka spagetka

12. 7. 2013 10:26

danielle72: Já dělala jeden čas taky skoro vše na oliváči, pak mi bylo vysvětleno, že ten boom, jak je oliváč nejzdravější, taky není pravda, neb my v "pupku Evropy", na něj zvyklí nejsme a když se vrátím k sádlu, řepkáči nebo slunečnicovém oleji (samozřejmě kvalitním) a budu je střídat i s tím olivovým, je to nejlepší. Dr. měl pravdu, neb se mi srovnal pozoruhodně rychle cholesterol i ostaní...:yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

12. 7. 2013 10:22

Dana61 + Špagetka: sádlo je fajn - tuk dělá chuť, to mi nikdo nevymluví, a u sádla to platí dvojnásob;-). U nás nejvíc frčí olivový olej, ale sádlo s máslem zaostává jen o kousíček. A pak řepkový olej. Dokonce tu mám i jednu Omegu, ale tu používám jen na čoko polevy. Myslím, že pokud se držíme starého prostého heslo "Všeho s mírou", je to ok:yes::-O jdu si namazat chleba - hádejte s čím;-)

Dana61

12. 7. 2013 10:17

úžasné a přitom tak jednoduché:yes::-D dělám také, protože i já mám "sádlovou výchovu";-) vždycky když někdo moudrý přijde s tím, jak je vepřový tuk (i maso) a sádlo nezdravé, vzpomenu si na babičku a dědu, kteří jej používali z 90%, protože v té době mimo sádla a másla nic jiného nebylo a dožili se úctihodného věku, tak mám úsměv na rtech;-) aby to ale nevyznělo, že používám pouze sádlo, tak to zase né:-D

spagetka spagetka

12. 7. 2013 03:03

U nás se často dělají brambory na sádle, podle mé "výchovy" nejzdravější tuk na pečení (kupodivu tento názor přejala i dcera :-D:-D), takže zkusím v tom sáčku - souhlas s rebekou, bez "špíny", já si jen fakt na pečicí sáčky nemůžu zvyknout, musí mě nakopnout vždycky recept, jako je tenhle, přitom je mám :-8:-8:-D:-D:-DTakže boduju a udělám, fakticky :-D:yes::yes::yes:

rebeka rebeka

11. 7. 2013 19:18

dobrota:-p:-p, a skoro bez práce a haldy špinavého nádobí... super:yes::yes:;-):-):-K

jarka skrobakova

11. 7. 2013 18:23

:yes::yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brambory v sacku brambory pečené v sáčku pečené brambory v sačku recepty sádlové brambory v sáčku na pečení sáček na pečení brambor sáček na brambory sádlove hranolky maso pečené v sáčku na pečení sáček na pečení brambory sáčky na brambory maso v pecicim sacku recepty v pecicim sacku recepty pečící sáčky sáčky na pečení recepty sadlove doba peceni ražniči v pečícím sáčku doba pečení v sáčku pečící sácek recept peceni brambori v sacku

Suroviny: brambory rané, kmín celý, sádlo, sůl, čerstvé bylinky, sáček pro pečení v troubě

TopRecepty.cz

Sádlové brambory v pečicím sáčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WKYE