Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa v libečku se solamylovou krustou

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2013 20:53

Suroviny

Porce: 2 velké

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 974 kJ / 1 428 kcal
Bílkoviny187,34 g
Tuky23,64 g
Vláknina7,46 g
Cholesterol 903 mg
Sodík 868 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy96,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 6. 2013 17:40

Jana Remkova:Děkuji;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 6. 2013 09:59

Tohle je rozhodně za bodík!!!:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 5. 2013 08:58

evca47 prknovae@seznam.cz:Evi,přidala jsem do poznámky pod rcp pár odkazů na libeček:-)Využití je opravdu hodně.A protože se Tvůj dotaz týkal čaje z libečku,tak si odpověd rozklikni tady;-)
http://www.tradicnirecepty.cz/napoje/caj-z-libecku...

Honza

30. 5. 2013 08:53

evca47 prknovae@seznam.cz: Libeček v hrnci krásně provoní vařené maso a zejména je skvělé jej přidat, když se vaří brambory.:-p

evca47 prknovae@seznam.cz

29. 5. 2013 20:23

rihana: chci se zeptat na co používáš čaj z libečku, mám ho na chalupě hrozně moc a dávám ho jen do jídla ale mám ráda bylinky ale nevím na co libeček je dík za odpověď:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 5. 2013 18:38

Díky všem:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 5. 2013 18:55

moc hezké, to mi uteklo, dělávám ráda, ta druhá fotka je skvost;-):-p:yes:

jarka skrobakova

24. 5. 2013 18:09

S chutí bych si ukrojila veliký kus Ani, máš to krásné všechno jako obyčejně šikulka :yes::yes:

Jana Pá

24. 5. 2013 12:53

Líbí se:-p, tak je to podané:-D, vyzkouším a paní autorce dávám:yes: a bodíka:-D

rihana

24. 5. 2013 12:25

Anna Kociková: Děkuji za radu. Já ty stonky vždycky vyhodila a uznávám, že je jich škoda, hlavně teď na jaře. První várku jsem vyhodila, takže druhou zamrazim. Jinak nařezané lístky mrazím dlouho a sušený libeček mám ráda na čaj. Jsem čajobylinková. Recept je nápaditý, vyzkouším.

Bibinka Bibinka

24. 5. 2013 10:51

Anna Kocikova:Aničko, to je docela bomba, to se mi líbí a brzy to spáchám a tady platí, čím déle naložené, tím lépe a výsledek lepší, udělám možná hned o tomto víkendu a nemusím přemýšlet co vařit;-)Dávám ti 15.bod:yes:

spagetka spagetka

24. 5. 2013 10:46

danielle72: danuško, hele neutahuj si ze mě jooo:-D:-D:-D, ale teď vážně, mátovou sůl jsem nedělala, ale proč ne? Ovšem mátový olej i ocet mám. Už chápeš, proč mám furt máty málo? Hele ale nápad na mátový cukr není špatnýýýý :yes::yes::yes::yes: Děkujuuuuu a udělej takýý, do moučníků bude skvělý, ta sůl by taky mohla, když o tom přemýšlím..... :yes::yes::yes:
Chudák anička, ta nás zabije, asi bychom měli jít na diskuzi, co vy na to? A vymýšlet co z mátou nebo libečkem

1974andrea 1974andrea

24. 5. 2013 10:31

Aničko, to je výborný recept, ten určitě vyzkouším:-p:yes:

danielle72 danielle72

24. 5. 2013 10:31

spagetka: Hmmm, bezva tip:yes: A taková mátová sůl...:-D:-D:-D Nebo radši cukr, že?;-)

spagetka spagetka

24. 5. 2013 10:19

rozmarynaH: jéé určitě, dělám to taky, na to jsem zapomněla. Jak říká můj muž - ta dá libeček i do švestkových buchet :-D:-D:-D. Fakt to dělal Jamie:-O:-O? To jsem neviděla, koukám na to, u nás se prostě libeček používá na tisíc způsobů, no jo, receptíky jsem přidat mohla, pro mě je to obyčejné no :-D:-D:-D:-D
Jo bacha, libeček musí být totálně suchý, klidně až přeschlý

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: libeček recepty jak zamrazit libeček jak zamrazit naložené maso čaj z libečku kuře na libečku sušení libečku libeček v soli solamyl solamylove testicko využití libečku libeček sušení jak usušit libeček sušený libeček kuřecí maso na libečku mail libec.org loc:cz kuřecí prsa v solamilu libeček využití lze zamrazit naložené maso kuřecí prsa v solamylovém těstíčku libeček naložený v soli

Suroviny: prsa kuřecí, víno bílé, vejce, solamyl, libeček, krenex, pepř čtyř barev, solamyl, olej, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa v libečku se solamylovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqo6