Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahůdka s mátou a červeným vínem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

6. 6. 2013 23:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 547 kJ / 848 kcal
Bílkoviny14,86 g
Tuky6,11 g
Vláknina42,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy130,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

11. 6. 2013 13:02

evik212: Děkuju:-K, to je prima :yes::yes::yes:

evik212

11. 6. 2013 12:34

Dnes jsem "spáchala" a je vynikající!!!!!:yes::yes::yes: Navíc má krásnou barvičku, takovou světloučkou. Výborný recept - zkuste také!

spagetka spagetka

8. 6. 2013 09:56

Děkuji, vyzkoušejte:-K, Ivo, těším se na fotečku :-K:yes:

jarka skrobakova

7. 6. 2013 20:30

zajímavé a lákavé :yes::yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2013 17:11

Tak dnes sem přijela paní k obchodu a má jahody za 55 Kč za kg a tak nakoupím želírovací cukr, víno mám, ještě tu mátu, tak díky Ladi za tip:-K;-):yes:

spagetka spagetka

7. 6. 2013 10:12

Děkuji všem:-K:-K
Petra: ano jako marmeláda, ale je s tímhle vínem vynikající i jako přísada do omáček, do marinád k masu, pokud máte rádi maso "nasladko". Navíc se to dá ještě i přiostřit třeba chilli, pepřem nebo tabascem, apod.
A k druhému dotazu: pokud jsou pořádně vyčištěné, vypařené sklenice i víčka, pořádně po naplnění zavřené, tak vydržej tak dlouho, dokud se to nesní.
Ale pro jistotu si tam každý může přisypat trochu konzervantu.
Tady z toho množství mám 3 malé skleničky od přesnídávky a 2 velké zavařovačky.

Petra

7. 6. 2013 09:54

teda tohle vypadá moc zajívavě! :yes: mám jen dva dotazy - první je asi hloupý, ale používáte to prostě jako marmeládu? A druhý, ten podstatnější - bez použití konzervantu vydrží jak dlouho?

magdalenka magdalenka

7. 6. 2013 08:02

Domáce je domáce...:yes:

spagetka spagetka

7. 6. 2013 07:52

Děkuju vám moc:-K:-K, z té mističky mám nyní k snídani a potvrzuju: velmi chutné :-p
varilamyskakasicku: Ivo, ne z mé zahrádky rozhodně ne, ale už 3.rokem k nám jezdí z Moravy, prakicky pod panelák lidi z Moravy, přesně - maminka s dcerou (tatínek prý maká na farmě a holky se staraj o byznys :-D:-D). Kilo tu letos stojí 60,-,
Ale je to fakt kvalitní a čerstvý sběr. Kupuju 2 kg a jestli byly tak 3 nahnilé, tak to je vše :yes::yes::yes::yes:. Dnes jdu pro další várku ;-);-)

Irule Irule

7. 6. 2013 07:41

:-p:yes::yes:+5

Dooga Dooga

7. 6. 2013 06:50

Krásná práce. :yes:

yanull yanull

7. 6. 2013 03:05

Laděnka jahůdky a mátu má, óóó ta se má a dobře si pochutná ;-):-p:-):-K +3:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 6. 2013 23:42

To máš Ladi své jahůdky ze zahrádky? Pěkný receptík;-):-p

danielle72 danielle72

6. 6. 2013 23:31

Ano, ano, ano:-!:-!:-!:yes::yes::yes::-)):-p:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jahodovy džem s červeným vínem jahodová marmeláda s červeným vínem recepty s mátou marmeláda s červeným vínem jahody s vínem jahody z červeným vínem džem z jahod s červeným vínem jahodový džem s mátou a chilli recept jahodový džem s mátou sorbet z jahod a červeného vína jahody s chilli recept červené víno z jahodama jahodový džem s mátou a chilli recept jahodova mrmelada s cervenym vinem konzervant dr. oetkera marmelada s matou recepty jahody s mátou marmeláda jahody s cervenym vinem

Suroviny: jahody, cukr želírovací, víno červené, máta čerstvá, pomeranče, limetka, konzervační přípravek

TopRecepty.cz

Jahůdka s mátou a červeným vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nm04