Tykev zapečená s brynzou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,04 g |
Tuky | 103,55 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 174,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept som našla na http://tanikinerecepty.webnode.sk/ a upravila som si ho podľa seba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 8. 2013 17:16
moc pěkné Terezko, vyzkouším s cuketou
20. 8. 2013 15:12
To by mi moc chutnalo Terezko
20. 8. 2013 09:13
rebeka: Naďka, môže byť aj cuketa, ale nie veľmi prerastená, pretože tá by mala príliš veľa vody. Tak do tých 30 cm. Ja som bola sama prekvapená, aká je to výborná kombinácia s bryndzou.
20. 8. 2013 08:42
I mně se recept líbí+5
19. 8. 2013 23:57
1974andrea: no což o to, i mně se rcp líbí, jenom tu tykev tady prostě neseženu co cuketa, Terezko bude to hodně jiné
19. 8. 2013 21:30
S tou bryndzou to bude mít říz, mně se to líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 20 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 2 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: cuketa s brynzou cuketa s bryndzou zapečená cuketa s bryndzou cuketa z s brynzou dyne s bryndzou zapečená cuketa s brynzou zelenina s brynzou zelenina s bryndzou brokolice s brynzou zapecena brokolice s brinzou zapecena tykev zapečená dýně s bryndzou cuketa zapečená s brynzou zapečena tykev s bramborem s paprikou zapečené cukety s brynzou paprky s brinzou zapečené paprky s brinzou dyne zapeceny s bryndzou tykev acorn zapecena s ricotou bryndzou letni zelinina s brynzou
Suroviny: dýně, brambory, kmín drcený, sůl, brynza, paprika sušená sladká, smetana sladká, vejce, pažitka
Tykev zapečená s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MXw
6 názorů