Pikantní omáčka k černé zvěřině
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 1,66 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2011 19:05
Tak tato omáčka k černé nikdy, jen klasika-šípková. A k další zvěřině bych volil spíš švestkovou, než z malin a rybízu.
12. 1. 2009 15:01
vybusna: nejsem odborník, ale myslím, že černá zvěřina je jen divočák
12. 1. 2009 15:00
výbusna, ne černá zvěř jsou divoká prasata , ale tahle omáčka bude chutnat k jakémukoli masíčku - už se olizuju
12. 1. 2009 14:56
rata sa jelen medzi cernu zverinu?
12. 1. 2009 14:43
Toto tu malo byť skôr Ale nevadí, ukladám, divočák sa kúpi a vyskúša sa
12. 1. 2009 14:40
nechybí tam nic omlouvám se to na je tam navíc. už opravuji
12. 1. 2009 14:36
Asi ti tam něco chybí "..smícháme na " Jinak vypadá zajímavě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 4 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 5 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 20 minutami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 26 minutami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 33 minutami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 44 minutami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 1 hodinou
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: recepty z divočáka omáčka z divočáka divočák na grilu divoké prase recepty divočák recepty recepty z divokeho prasete pikantni omacka recepty divoke prase divočák na černo recepty na divoke prase grilování zvěřiny prase divoké recepty omáčky z divočáka grilování divočáka divoké prase recept divočák na grilu recept recepty divočák divoké prase na grilu minutky z divocaka omačka s divočaka
Suroviny: zavařenina rybízová, zavařenina malinová, hořčice, kůra citronová, sůl, jalovec, víno červené
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
7 názorů