Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený květák v orientálním stylu

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2013 17:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 408 kJ / 575 kcal
Bílkoviny5,61 g
Tuky43,76 g
Vláknina16,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj: blog Kláry Michalové

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

redwinn redwinn

26. 2. 2022 13:00

Výborné, uvedená doba pečení zcela stačila. Květák jsem před pečením v marinádě v misce promíchala.

hosta hosta

25. 8. 2016 18:46

Angel 666: Díky:-K

Angel 666 Angel 666

25. 8. 2016 11:21

Takhle pečený květák miluju, občas si ho udělám k obědu, stačí mi k němu jen dip z jogurtu nebo zakysané smetany, podle toho, co mám zrovna v ledničce :-) a zeleninový salát. Jo, většinou ani tu cibuli nepřidávám :-8. Jestli můžu, přidám sem fotečku ;-)

hosta hosta

15. 6. 2016 13:13

Michaela: no - sto lidí, sto chutí:-), možná je škoda, že jsi tu cibuli vynechala;-)

Michaela

15. 6. 2016 12:56

Tak konečně jsem vyzkoušela. Vynechala jsem jen cibuli... a výsledek mě celkem zklamal. Dojím a podruhé už dělat nebudu.

rebeka rebeka

14. 8. 2013 17:07

tak to by mi opravdu, ale opravdu chutnalo, a moc:yes::yes::yes:

jarka skrobakova

10. 8. 2013 21:48

:yes::yes::-p:-K

hosta hosta

10. 8. 2013 16:41

Anna: iprima nepochybně čerpala ze stejného blogu Kláry Michalové jako já:-))

hanahcotton hanahcotton

10. 8. 2013 13:50

za mě ANO :yes::yes::yes::yes:

Violka

10. 8. 2013 12:51

Poznám tento recept. Prvýkrát som ho piekla takto a boli sme nadšení. http://www.akochutimasala.blogspot.sk/2011/03/pece...

Olinka5555

9. 8. 2013 22:19

To vypadá moc dobře, květák můžu.+1:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

9. 8. 2013 22:19

snazilka: složení jsem zkopírovala: "Směs koření známá u nás také jako Ras al Hanút. Jedná se o směs bez které se neobjedou jídla ze severní Afriky.
Skvěle se hodí na jehněčí maso, do kuskusu nebo tahinu. Nicméně doporučujeme experimentovat. Rozhodně se to vyplatí.
Složení koření od Antonína: římský kmín, mletý zázvor, kurkuma, skořice, černý pepř, koriandr, kayenské papričky, nové koření, muškátový oříšek, hřebíček, okvětní plátky růže,
no a složení podle Expectu - paprika, sůl, koriandr, kajenský pepř, česnek, kmín, kmín, pepř, pískavice řecké seno, zázvor, fenykl"
Jinak mrkni na btrhy, tam to nejsopíš najdeš, v marketech asi né

snazilka

9. 8. 2013 21:41

Já a květák, to nejde dohromady:-(( Ale buďto to s ním ještě jednou zkusím nebo ho vyměním za jinou zeleninu (brokolici, cuketu?). Sice jsem ještě nikdy neslyšela o koření Ras el hanout a pochybuji, že ho někde tady v okolí potkám, ale tenhle recept vypadá úplně fantasticky a budu ho chtít vyzkoušet...:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 8. 2013 21:27

Už jen na tom pečícím papíře to vypadá moc dobře;-)Já bych si rozhodně pochutnala:-p:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený květak recept na pečeny květak květák po orientálsku květák recepty květák pečený recepty z květaku recepty chuť a styl pečený květak recept recepty eta pečenka květák na orientální způsob pečený květák po orientálsku recept pečený květák rás al hanút zapečený květák po orientálsku za pečený kvetak styl a chuť pečenka eta recepty eta pečenka recepty fresh.iprima.cz recepty pečený květák recepty

Suroviny: květák, cibule, česnek, olej olivový, sůl, římský kmín mletý, kurkuma, paprika sušená uzená, koření, citron

TopRecepty.cz

Pečený květák v orientálním stylu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6MRn