Paella, jak jsem si jí přivezla ze Španělska
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 103 kJ / 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,67 g |
Tuky | 3,61 g |
Vláknina | 18,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 207,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Už dlouho jsem jí nedělala a minulý týden mi skočila do hlavy, když jsem nevěděla co vařit a prohlížela si mojí psanou blokovou kuchařku a narazila jsem na ní. Recept jsem si přivezla ze Španělska a říkali, že je jich hodně druhů, podle toho, kde se dělá-rozhoduje destinace a tato byla z pobřeží Costa Brava.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2018 12:40
Dnes na přání jsem opět dělala tento receptík,ale kuřecí maso jsem tentokráte použila grilované,zbylo od včera,ale na chuti to neubralo.Super jídlo,rychlé a lehké.
30. 7. 2018 15:04
Dneska jsme ji měli k obědu a oběma nám moc chutnala . Zařadím ji do jídelníčku. Jen jsem nepoužila rýži, ale bulgur, rýži totiž vůbec nekupuju
20. 7. 2018 16:05
Bibinko,musím moc pochválit receptík a né jen já,ale všichni,máme tady zase vnoučata na táboře,jako každý rok a potřebovala jsem španělský receptík,protože jsme byli každý den v jiné zemi a tak jsem udělala,bylo to výborné a všem moc chutnalo.Díky moc,fotečku nemám neb jsem zapomněla fotit a bylo vše rychle snězeno,ale nedělala jsem naposledy.
27. 9. 2017 13:52
Moc dobré a rychlé
7. 10. 2013 15:59
moc povedené jídlo
6. 10. 2013 09:23
Bibinko,tak to jsme na tom stejně, já jak nevím co udělat, tak paella to jistí, dělám ji podobně jako Ty, poprvé jsem ji ochutnala před lety na Mallorce,vůbec Španělsko je moje láska...krásnou neděli.
5. 10. 2013 21:21
Já ji dělám podobně, rizoto dělám jinak. Shodou okolností byla u nás dnes k večeři téměř totožná a je to prostě dobrota.
5. 10. 2013 21:13
no, dle všech možných receptů bych ji taky dělala úplně jinak - odkojená 4 lety života na Ibize....hlavně to chce tu velkou pánev. Já nejradši paella mixta - mám ráda, když je tam ten králík
5. 10. 2013 19:57
Tak to jsem netušila, že vařím paellu. Já takto vařím rizoto, nicméně je to dobré
5. 10. 2013 17:47
Také to budu muset někdy vyzkoušetBibinko,vypadá to na dobrou baštu
5. 10. 2013 16:07
Adam:Adame ti umělci jsou Španělé, když je to recept od nich, tak jak vidíš ty ryby a rybí vývar vždycky nejsou nutné, kdyby si dočítal do konce, tak je psáno, že je paell docela dost druhů
Doporučovala bych ti, aby sis zopáknul češtinu, to rizoto s tvrdým tříská do očí
Doporučovala bych ti, aby sis zopáknul češtinu, to rizoto s tvrdým tříská do očí
5. 10. 2013 12:48
Paella se vzdy dela s rybim vyvarem umelci,takze s kurecim vyvarem je to tak pokus o nejake ryzoto.
5. 10. 2013 12:23
5. 10. 2013 10:49
No jo
4. 10. 2013 22:17
Jani,před pár dny jsem se vrátila z Costa Bravy,kde nám náš kuchař Antonio paelu připravil a byla nesmírně dobrá,moc mi chutnalabyla s mořskýma potvůrkama,mušlema,krevetama a s kuřecím a králičím masíkempřed rokem v Chorvatsku jsme také měli paelu a byla zase malinko jiná,ale taky dobrábudu ti věřit,že i ta tvá paela je chutnáposílám ti za ní bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Banana split
Přidáno před 14 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 1 hodinou
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 4 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 4 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 5 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 6 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 7 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 7 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Další recepty
Tématické fráze: recept na paelu španělská paella recept jak uvařit paelu recepty na paelu spanělska paela paella paella z králíka paella recept panev na paelu španělska paella koření na paelu kralici paella španělská paela recept jak udelat paelu španělská kuřecí paella paela z králika paella spanelska rýže na paelu španělská kuřecí paela paella mixta
Suroviny: stehno kuřecí, rýže, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, hrášek, citron, šafrán, bujon kuřecí, pepř, olej, sůl
Paella, jak jsem si jí přivezla ze Španělska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/42B2
16 názorů