Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová žebírka na medu

Šťavnatá žebírka v příjemně sladké medové marinádě jsou ideálním pohoštěním k společnému posezení s přáteli u fotbalu či hokeje. Skvělým doplňkem bude kváskový chléb, sladká chilli nebo barbeque omáčka a hlavně pivo.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min 12-24 hodin marinování

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava, 12-24 hodin marinování)

1. 2. 2009 14:51

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 648 kJ / 4 218 kcal
Bílkoviny130,57 g
Tuky300,83 g
Vláknina1,67 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 12,85 g
Sůl31,58 g
Sacharidy246,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Pivovar Dětenice a časopis Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

31. 1. 2018 19:36

danuska.l: Já předvařuju jen koleno. U žeber si myslím, že to není potřeba. Vždycky se upekla dobře. :-)

danuska.l

31. 1. 2018 18:45

zizala: Dekuji za odpověď, já vím, že tam nic nepíšete o vaření, ale u hodně receptu to je myšleno, že už mají být u aréna. Proto dotaz;-)

zizala zizala

31. 1. 2018 17:43

danuska.l: ;-) Já přece v receptu nic o povaření žeber nemám. Žebra se nakládají syrová a pak pečou.

danuska.l

31. 1. 2018 13:59

Recept vypadá velmi lákavě, můžu se jen zeptat zda se musí předem trochu povařit a pak teprve naložit? Děkuji za odpoved

Dimak&Oli

20. 12. 2012 16:19

Žebírka byli opravdu mňamka. Jejda, vypadá na to že jsme v Dětenicích s Alčou byli ve stejnou dobu a za stejným stolem :-p. Ani pivo s Becherem, ani vodní dýmka nás nepoložili. Snídaně na Hotelu byla taky bezvadná :-)

alča

17. 12. 2012 13:41

;-)tento víkend v Detenicích,žebírka su,su,super.Jsem moc ráda,že jsem tu našla recept.Jsou už naložená.Snad se mi taky povedou.

vlasta

1. 7. 2012 18:30

Jo, určitě to bude mnamka, dělá to v německu můj šéf. Zkusím to taky.:-)

kajuška♥

20. 7. 2011 14:09

snad to bude jedlé:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 10. 2010 17:02

:-p:yes::yes:+

Jiřík

25. 4. 2010 09:51

Vyborne nemusi byt sáček koření na Medová žebírka stačí grilovaci koření

Lojzík

3. 7. 2009 17:32

:-8 Můžou bejt již uzená. díky

georgio

11. 5. 2009 08:20

Milej Hujere!!!
Babica vaří v telce necelej rok a my tato žebírka v naší krčmě už šestý...takže???;-)

Hujer

2. 2. 2009 13:51

to samý vařil Babica:no:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová žebra na medu pečená žebra na medu uzená žebra na medu žebra na medu veprova zebirka uzená žebírka na medu vepřové na medu naložená vepřová žebírka vepřová žebírka na grilu marináda na vepřová žebírka vepřové žebra na medu zebirka nalozena zebirka pečená vepřová žebra na medu veprove zebirka medová vepřová žebírka naložená vepřová zebra zebra na medu recept pečená žebra na medu recept vepřová žebírka recept

Suroviny: žebra vepřová, med, kečup sladký, olej, sůl, voda, koření na žebra na medu

TopRecepty.cz

Vepřová žebírka na medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6j0