Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 205 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,22 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 25,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 105,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Irish stew je typické irské jídlo, které se původně připravovalo hlavně ze skopového masa. Dnes se již dusí i hovězí a jiné druhy mas.
Pivo se začalo přidávat postupem času a měl by to být silný černý ležák Guiness stout, ale ten jsem neměla.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2021 10:06
30. 1. 2021 13:15
16. 9. 2018 14:12
20. 10. 2013 20:18
20. 10. 2013 20:00
15. 10. 2013 18:39
15. 10. 2013 17:20
15. 10. 2013 08:42
13. 10. 2013 21:24
13. 10. 2013 21:10
10. 10. 2013 17:51
10. 10. 2013 14:41
10. 10. 2013 14:21
10. 10. 2013 12:31
10. 10. 2013 12:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 5 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 6 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 5 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 8 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: irské vepřové stew stew recept zvěřina recepty zvěřinové recepty typické irské jídlo irské dušené maso irské dušené hovězí irská hovězí kližka recept recepty ze zveriny stew recepty zvěřina vepřové stew irske jidlo kuřecí stew irská hovězí kližka recepty irské hovězí stew irske veprove maso recepty irské skopové hovězí stew recept na stew
Suroviny: brambory, mrkev, cibule, česnek, pivo černé, vývar, petrželka zelená, sádlo, máslo, tymián čerstvý, pepř, sůl
Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vwAV
28 názorů