Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Suroviny pro 1
1
1 kilogram hotového těsta
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,16 g |
Tuky | 15,87 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotové noky jsou lehce “oslizlé“ :) ale chutné a hezky barevné.
Noky, které nespotřebujeme, můžeme zamrazit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2013 18:30
Lidka:Liduško,semínka jdou velice lehko oddělit od dužiny.Pak se v cedníku pořádně propláchnou a dají se usušit.Poté se můžou na pánvi v troše oleje opražit,nebou konzumovat jen tak
Nikina:Díky
Nikina:Díky
5. 11. 2013 18:11
Napíšete mi někdo, jak čistíte dýňová semínka? Loupání je hrozné. Děkuji.
3. 11. 2013 09:01
Drahouši, ty jsi normální kouzelník, přiznej se Krásné to máš a ta barvička - radost pohledět
2. 11. 2013 16:43
Děvčata díky
31. 10. 2013 22:27
31. 10. 2013 21:25
Ty jsou překrásné
31. 10. 2013 19:53
zizala:Jaruško moc děkuji
A holky omlouvám se Vám za ty"hokly"v předešlém komentáři.
A holky omlouvám se Vám za ty"hokly"v předešlém komentáři.
31. 10. 2013 18:57
Krásný originální recept a moc pěkně nafocený
31. 10. 2013 18:26
Hokly moje zlatéani nevíte,jak jste mě potěšily svými hezkými komentíkyMoc Vám všem děkuji
Bibinka:Janinko,vyzkoušej to klidně s tím patisonem a aby těsto nebylo bledé,tak do něj přidej trošku kurkumy,čtvrt nebo půl lžičky,podle toho kolik těsta by jsi dělala.Já jsem k uvařeným bramborám tu dýni dávala syrovou.Proto jsem na hladinu vyplavané tvary nechala ještě nějakou dobu provařit,aby i ta dýně byla hotová.
Měla jsem v plánu,kdyby to nebylo jedlé,že to všechno projedu ponorným mixérem,osmahnu slaninu s cibulkou a předělám to na nějakou"omáčku"Asi jsem poděs,ale do záchodu by to nešlo
magdalenka:Magduško,posledně jsi u mých křupavých placiček měla dotaz,co se semínkytak jsem našla suroviny,co k sobě pasovaly a byla moc príma polévka
Irrena:Irenko,tak to je škodamohla jsi ji dát tředa pod maso,nebo podusit se smetanou...Děvčata tady mají hodně receptů
Bibinka:Janinko,vyzkoušej to klidně s tím patisonem a aby těsto nebylo bledé,tak do něj přidej trošku kurkumy,čtvrt nebo půl lžičky,podle toho kolik těsta by jsi dělala.Já jsem k uvařeným bramborám tu dýni dávala syrovou.Proto jsem na hladinu vyplavané tvary nechala ještě nějakou dobu provařit,aby i ta dýně byla hotová.
Měla jsem v plánu,kdyby to nebylo jedlé,že to všechno projedu ponorným mixérem,osmahnu slaninu s cibulkou a předělám to na nějakou"omáčku"Asi jsem poděs,ale do záchodu by to nešlo
magdalenka:Magduško,posledně jsi u mých křupavých placiček měla dotaz,co se semínkytak jsem našla suroviny,co k sobě pasovaly a byla moc príma polévka
Irrena:Irenko,tak to je škodamohla jsi ji dát tředa pod maso,nebo podusit se smetanou...Děvčata tady mají hodně receptů
31. 10. 2013 18:17
No ty jsi "diabol" - co ty s tou dýní všechno nevymyslíš
31. 10. 2013 17:58
Sledujem tvoje kúzla v kuchyni...
31. 10. 2013 17:29
Aničko máš super nápady škoda že jsem půlku dýně vyhodila, už jsem nevěděla co s ní
31. 10. 2013 17:07
Aničko, Ty jsi chytrá hlavička, souhlasím s holkama, jsi kouzelnice, máš zase pěkný nápad a hned vím, co s dýní,kouká na mne už delší dobu a tak na víkend je to výborný tip
31. 10. 2013 16:00
přesně moje slova napsala už Yanull
31. 10. 2013 15:58
Aninko, zase si mi dala skřítka do hlavy, chtěla jsem si k té omáčce z ořezu s patisonem udělat dnes bramborové placky a tak nevím zda neudělat tyto noky, ale nemám dýni, tak by musely být bez ní a to už nebudou tak krásně barevné Dávám ti 6.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 11 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Očistit dýni a připravit ji k další úpravě zvládne podle našeho videa každý. Cenná surovina se hodí pro mnoho skvělých pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: dýňové noky dýnové noky recept noky z dyne dýňové nočky dýňové knedlíky bramborovodýňové noky noky dyňové dýnové recepty dýnové noky-recept bramborové špecle recept bramborové špecle knedlíky a noky noky s dýní recept na dýňové noky bramborovo dýnové knedlíky noky příloha špecle bramborové noky jako příloha bramborové špecle recepty bramborovodýňové noky recept dýňové bramboráky
Suroviny: dýně hokkaido, mouka polohrubá, krupice dětská, vejce, bylinky, petrželka, kerblík, sůl, voda
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArBp
19 názorů