Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 644 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,12 g |
Tuky | 151,93 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 3,23 g |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 7,24 g |
Sacharidy | 122,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2014 13:18
7. 1. 2014 18:50
Každopádně mňam
Jo u nás nejradši s přírodní rýží
7. 1. 2014 18:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 3 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 8 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 10 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 20 minutami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 33 minutami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 36 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 53 minutami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 57 minutami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 1 hodinou
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí játra po tyrolsku drůbeží játra po tyrolsku jatra po tyrolsku vepřová játra po tyrolsku játra po bavorsku kureci jatra po tyrolsku bavorska jatra bavorske játra tyrolské hovězí játra leber recept na vepřové játra bavorská vepřová játra po tyrolsku videorecept krůtí játra po tyrolsku bavorská na játra játra po tyrolsku s s bramborami jatra po německu drubeží játra po tirolsku tyrolsko recepty tyrolske játra recept hovezi játra po po tyrolsku
Suroviny: játra hovězí, slanina, pepř mletý, sůl, mrkev, petržel, celer, cibule, máslo, olej olivový, vývar zeleninový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián, mouka hladká, mléko, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, šťáva citronová
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
3 názory