Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahůdkové tiramisu

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 1. 2014 12:46

Suroviny

Porce: 5-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mamba

24. 1. 2014 21:52

obracím se na špagetku ... tak nějak mi není jasné ..co je ti jasné?
:-?

spagetka spagetka

24. 1. 2014 21:43

2Denisa4: No a tím je to jasný :yes::yes::yes::yes:

2Denisa4

24. 1. 2014 21:26

spagetka: můj obor na vysoké je chemie a technologie potravin,specializace technologie mléka a mléčných výrobků. žádná zemědělská :-)

spagetka spagetka

24. 1. 2014 21:19

2Denisa4: počkej, ale to není mlékařina? Chápu, žes to napsala ve zkratce, ale zas pochop, že to vyznělo divně, když si to po sobě přečteš. Jo jinak jasný - vysoká zemědělka? ;-);-);-)

2Denisa4

24. 1. 2014 21:16

spagetka: 4 roky střední, 3 roky vysoká :-)

spagetka spagetka

24. 1. 2014 21:06

2Denisa4: to studujete dýl jak doktoři :-O:-O:-O:-O, určo překlep, že jo

casino casino

24. 1. 2014 21:02

2Denisa4:
Dnes dělám Makronky, které se obvykle plní ochuceným mascarpone, zkusím krém ochutit Bombardinem, protože Vaječňák nemám. Děkuji za tip:yes::-))

Dotaz zcela mimo mííísu: Píšete "Studuji mlékařinu 7.rokem..."
Kolik let fffčíl trvá studium mlékařiny:-?

2Denisa4

24. 1. 2014 20:53

chocolate: Přesně tak :-) , jen jsem chtěla upozornit na něco co by potom výsledek zkazilo :)

chocolate chocolate

24. 1. 2014 20:50

2Denisa4:Tak to jsem nevěděla, holt člověk se stále učí;-).

2Denisa4

24. 1. 2014 20:46

chocolate: Studuji mlékařinu 7.rokem a učili nás, že především Němci vyrábějí máslo ze zakysané smetany...

chocolate chocolate

24. 1. 2014 20:26

2Denisa4:Deni, tiramisu po česku s pomaz. máslem už jsem dělala a je chutné.Jen si myslím, že se zdrcne spíše smetana ke šlehání, ne zakysanka.Z té máslo nevyrobíš;-).

2Denisa4

24. 1. 2014 20:21

casino: Omlouvám se, že jsem přesně nenapsala proč se může hmota zdrcnout, ale není to pomazánkovým máslem ale zakysanou smetanou, protože pokud ji přešleháte tak jako každou smetanu začne z ní vznikat máslo, tudíž se začnou tvořit hrudky másla. ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 1. 2014 18:20

Deni,Tvé"Tiramisu"vypadá moc hezky:-KMě by chtunalo:-p:yes:
Já jsem ho ještě nikdy nedělala:-8Pokud se k tomu odhodlám,také použiji pomazánkové máslo:-)


casino:Máš pravdu,že mascarpone je dnes k dostání v každém marketu;-)Ale na druhou stranu,v dnešní době si každý nemůže tuto ne moc levnou surovinu dovolit:-(

Bibinka Bibinka

24. 1. 2014 15:50

2Deniso4, vítám tě v naší topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:-K;-);-) a dávám ti 6.boda:yes:

casino casino

24. 1. 2014 14:08

Mám za to že je (v době kdy je mascarpone k mání pomalu v každém marketu) poněkud zcestné dávat sem furt dokola rcp s náhražkami a je to přímo až drzost prezentovat to pod názvem Tiramisu :-//

V rcp stojí psáno: "pozor aby jste to nepřešlehali, může se to zdrcnout!!!"
Mně se pom. máslo šleháním ještě nezdrclo. No, prubnu to zdrcnout šleháním s tím Eierkoňakem...:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tiramisu z pomazánkového másla ostruzinova tiramisa tiramisu z mascarpone a kysané smetany tiramisu z pomazánkového másla a zakysané smetany recept n tiramisu tiramisu z mascarpone bez vajec recept ns tiramisu recept na tiramisu s pomazánkovým máslem s jahody tiramisu z mascarpone a zakysané smetany tiramisu ze zakysane smetany poháry s maskarpone nebopomazánkovým maslem domácí tiramisu ze zakysanou smetanou tiramisu s pomazánkovým máslem a zakysanou smetanou tiramicu ze zakys. smetany s jahodami jak ochutit mascarpone tiramisu se zakysanou smetanou a mascarpone tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana tiramisu recept dezert z pomazankoveho masla a jahod

Suroviny: pomazánkové máslo, smetana zakysaná, šlehačka na šlehání, cukr vanilkový, cukr moučkový, káva, piškoty, rum, koňak vaječný, jahody, kakao

TopRecepty.cz

Jahůdkové tiramisu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v5zM