Pivní rohlíky II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 966 kJ / 3 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,17 g |
Tuky | 76,85 g |
Vláknina | 28,77 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,23 g |
Sacharidy | 651,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2015 16:58
Jana:Mě se to stalo taky a druhý den už byly jako z gumy a nechutně tvrdé
20. 11. 2014 11:40
senzační rohlíky, dělala jsem 2 várky, první jsme sluply HNED!tak jsem hned udělala druhou., nesmrdí nám po droždí a to mi vyhovuje
12. 3. 2014 22:08
Misa:dobrý večer nemám zkušenost s horkovzduchem
12. 3. 2014 21:48
Ahojky,na kolik a jak dlouho pečete na horkovzduch?Rohlíky jsou dobré,ale mám je trošku tvrdší.Díky :)
28. 2. 2014 11:26
jirholu: doporučuji druhý den, pokud zbydou, dát je na topinkovač nahoru, po každé straně chvilku a jsou opět jak čerstvě upečené, chřupavoučké a ještě teplé, chutnají výborně !
16. 2. 2014 16:26
suslajda: zadařilo se mám radost, rohlíčky nám moc chutnali a ještě jsme je měli dnes ráno k snídani přidala bych i foto, ale ještě to jaksi neumím....
15. 2. 2014 18:50
l.krtecek:tak ať se zadaří
15. 2. 2014 17:01
suslajda: děkuji za odpověď, ptala jsem se z toho důvodu, že se mi těsto v pekárně občas nepovede, tak proto, ale každopádně to zkusím, nemám co ztratit .
14. 2. 2014 18:10
l.krtecek:já zadělávala v robotu
14. 2. 2014 18:07
Vypadají moc krásně, hned zítra je zkusím. Zadělával jste někdo těsto v pekárně děkuji.
12. 2. 2014 13:19
teď upečené, jsou super, moc dobré
těsto bez problémové, krásně se s ním pracovalo, z dávky jsem udělala
16ks
těsto bez problémové, krásně se s ním pracovalo, z dávky jsem udělala
16ks
11. 2. 2014 12:23
Přestože jsem dělala tenké rohlíčky,nakynuly trochu více,než jsem čekala Ale chuťově dobré Určitě zopakuji Posílám foto i bodík
7. 2. 2014 22:58
Kruela: Já jsem je také pekla, některé jsem pekla ne až tak do zlatova a ty byly měkké, ale ty pečené do zlatova byly jako kámen
6. 2. 2014 21:48
Jsou výborné!! Zbylé po vychladnutí dejte do mrazáku a pak buď volně v pokojové teplotě rozmrazit, nebo v mikrovlnce na několik málo sekund, nebo na ústředním topení. Jasně, že bez pekárenské chemie tak nevydrží, jako kupované, ale ony někdy ty kupované jsou také později pěkné gumy, takže není co řešit. Tyhle rohlíky jsou úžasné, ostatně jako všechno, co si člověk sám vlastnoručně a pěkně po domácku upeče.
6. 2. 2014 00:53
Rohlíky jsou krásné, ale vůbec nám nechutnaly, za mě teda palec
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 9 minutami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 17 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 31 minutami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 8 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 8 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 8 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 9 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domací rohlíky od ladi hrušky domácí pivní rohlíky recept domácí rohlíky ládi hrušky láďa hruška rohliky hruškovy rohliky rohlíky od ládi hrušky recepty ládi hrusky rohlíky domácí rohlíky lada hruska tv nova pivní rohlíky domácí rohlíky podle hrušky rohlíky podle hrušky láďa hruška domácí rohlíky anglický rohlík ládi hrušky rohlíky ládi hrušky rohlíky podle ládi hrušky tn cz slané rohlíky podle ládi hrušky hruška recepty ladislav hruška recepty domácí pivní rohlíky
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, pivo světlé, sůl, mléko, droždí, olej, sůl hrubá, kmín celý
Pivní rohlíky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5o2
77 názorů