Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

28. 1. 2014 13:32

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie14 777 kJ / 3 532 kcal
Bílkoviny23,39 g
Tuky349,08 g
Vláknina17,38 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 10,75 g
Sůl26,91 g
Sacharidy35,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Snažila jsem se pročíst všechny závitky se zelím, ale dušené v papiňáku jsem tady nenašla. Je to rychlá a chutná verze.

Do podobných receptů přidávám několik dalších variant.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 1. 2014 16:07

Dana61:Krkovička je u nás velice oblíbená,pro svou šťavnatost:yes:Ale pamatuji si,když byly děti malé,jak ji doslova preparovaly a odstraňovaly bílá vlákýnka:-D:-D

tejaja:Terezko,teta měla tenkát úplně zanesený ventil mastnotou a dalším jiným bordýlkem:-/tak se ani nedivím,že ji hrnec bouchnul:-)Jinak já jsem také dlouhé roky používala ty hliníkové kuchty.Manžel mi pak ale všechny hrnce,co byly z hliníku povyhazoval(prý je to zdraví škodlivé:-))a co dnes není;-))a nahradilo se to těmi nerezovými.Netvrdím,že v jiných hrncích nevařím,ale jak sama víš-papiňák je papiňák:-*:-))

Děvčata za komentíky díky:-K:-)

Dana61

30. 1. 2014 11:07

úžasnéééé:yes::-D u nás také tuto dobrotu můžou:-p;-) jen některým pitvalům z naší rodinky dělám raději z kýty, protože když vidím jak tu krkovičku preparují, vyhnala bych je od stolu:-D a papiňáky jsou též moje doména:-*

tejaja tejaja

29. 1. 2014 18:53

Anna Kocikova: Drahuška, ak vybuchne papiňák, tak je to neodborným zachádzaním. :-) Ak sa nezníži prívod plynu, tepla, tak sa nahromadí v kuchte veľa pary a správa sa ako bomba. :-) Ja mám ten starý hliníkový tlakový hrniec , kuktu, doteraz. A krásne ju používam, bez akýchkoľvek problémov. Mám 2 kuchty, a varím v nich všetko. Vlastne skoro každé jedlo ;-):-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 1. 2014 17:26

maiva::-)Ivi,máš naprostou pravdu;-):-DKdyby jsi věděla,kolik mám krásných souprav hrnců a pánví na vaření:-*No hrůza.Stejně používám papiňáky i k obyčejnému vaření se skleněnou poklicí.Nic se v tom nepřichytává:-)

hancaviolka:Já vím,že spousta lidí nemá moc kladný vztah k papiňáku.Když mé tetě kdysi dávnou vybouchl v kuchyni,také mi moc dobře nebylo;-)Ale měla ještě tu starou klasickou,hliníkovou"Kuktu":-S
V kastolu to budé také dobré,jen dušení bude cca o 20minut delší:-)

Všem děkuji za moc milé komentáře i hodnocení:-*Potěšili jste mě:-K

duchacek

29. 1. 2014 11:34

:-K:-)):yes::-p a pak ;-( že to nemám hned na talíři
Perfektní papáníčko a k tomu dobré české pííívo.:yes:

hancaviolka hancaviolka

29. 1. 2014 11:00

Už vím co uvařím v sobotu :yes: vypadá to lákavě, jen papiňáku se též bojím a tak budu dusit v hrnci:-):-), mám doma 5 chlapů, myslím že tohle bude moc chutnat.

maiva maiva

28. 1. 2014 22:53

Aničko, taky by nám chutnalo:-p+:yes: Mám dojem, že kdybys pořizovala výbavu, tak by Ti stačil jen papiňák:-D :-Dskvělé.

danielle72 danielle72

28. 1. 2014 21:08

Zase jedna pěkná gastromachrovinka :-p:-*:yes: Já se tedy papiňáku bojím, ale vařím ráda, tak mi těch pár desítek až stovek hodin strávených v kuchyni nevadí:-));-)

srettka

28. 1. 2014 20:26

wau, ta šťávka:-p ta mě bere:-p pěkný receptíček:yes:
tebe už taky pozná člověk na míle:-):yes:

1974andrea 1974andrea

28. 1. 2014 20:15

Drahuško, tobě by měli admini vytvořit novou kategorii Papinův hrnec;-), máš na to spoustu receptů a takhle se to ztrácí v desetitisících ostatních receptů.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 1. 2014 19:54

Aničko, vypadá to kouzelně, Ty jsi kouzelníce s papiňákem:-K:-p:yes:

JanaB1

28. 1. 2014 19:10

:-p:yes:

max braun

28. 1. 2014 14:31

Mít takovou kuchařinku doma , tak by chlapi neměli zapotřebí chodit do hospod a ožírat se tam. ! Bohužel dnes ženské , které se chtějí vdávat umí tak akorát vajíčka naměkko .....To jsem přehnal - na tvrdo ! :-p

suslajda suslajda

28. 1. 2014 13:56

Moc pěkně jsi dusila:-pu nás by chutnalo:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavitky z krkovice závitky s krkovice recepty na krkovici závitek z krkovice zavitek se zelim dušené plátky z krkovice krkovice na speku krkovice na zelí závitky se zelím recepty z krkovičky zavitek z krkovičky vepřove zavitky se zelim a špekem vepřová se zelím v papináku krkovice v papiňáku vepřové zavytky vepřové závitky v papinaku zavitky z krkovicky se zelim krkovička plněná zelím recepty s debrecínským špekem veprovy zavitek v papinaku

Suroviny: krkovice vepřová, slanina debrecínská, slanina debrecínská, zelí kysané, víno bílé, olej, cibule, paprika sušená uzená, bujón zeleninový, solamyl, voda, pepř mletý, režná nit

TopRecepty.cz

Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Aoxj