Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úhoř pana D.

Hodnocení receptu je 5,0 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2014 07:26

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Úhoře jsem dělala poprvé, zpracovala jsem ho na tyto 2 způsoby. Z vykuchané části byly špalíčky, zbytek plátky na špízy. Za sebe můžu upřímně přiznat, že úhoř je jen pro milovníky tučných ryb, já mám raději lososa. Pan domácí si pochutnal.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

30. 1. 2014 18:09

:yes::yes::-K

Majka8

30. 1. 2014 02:30

Mám kamaráda rybáře a podle něho je úhoř nejchutnější ryba,tak si myslím podle ingrediencí v receptu že to musí být opravdu dobrota:-p.Já jsem hrozná,ryby krom pstruha nejím žádný a je mně to doma vyčítáno.Nevím jestli můžu,ale vynikající čersvé rybičky mají na www.pstruzi.eu...mrkněte,jezdím tam pro pstruhy a nemají chybu,vůbec se to nedá srovnat s kupovanýma v krámě,hlavně mají výběr z více ryb,jenže ty neřeším,fakt jiný nebaštím.

Bibinka Bibinka

29. 1. 2014 17:31

yanull: Jaňulko, bodíka ti dát musí, i když zrovna úhoře pro jeho tučnost nemusím, ale jedla jsem ho několikrát. Máš ho pěkně připraveného na chutno. Tak 14.:yes:

Klara Klara

29. 1. 2014 17:19

Tento by mi vyhovoval:-p:-p, nemám rada suché ryby:-//:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 1. 2014 17:14

Janinko,máš to moc hezké:-KI já bych si pochutnala:-p:yes:Ale ty peníze za něj v obchodě nedám:-S

spagetka spagetka

29. 1. 2014 16:03

Jani, rozhodně to muselo být moc dobré a v jednoduchosti je krása a požitek ;-);-);-):-p:-p:-p:yes:

yanull yanull

29. 1. 2014 14:01

Jitkas:Jituš, pan D. si pochutnal, pro mne by "úhořího" tuku mohlo být mnohem méně:-p

Frantiska Frantiska

29. 1. 2014 13:59

jedla jsem ho 4x a vzdy chutnal :)

rozmarynaH rozmarynaH

29. 1. 2014 13:24

Úhoře znám pouze z literatury a kdyby mě potkalo to štěstí, že bych ho získala, načerpala jsem po tvým receptem tolik zkušeností a rad, že už bych si věděla rady. Posílám bodík +10:yes:

Sylva01 Sylva01

29. 1. 2014 12:57

Nádherný recept, výborná ryba :-8

Jitkas

29. 1. 2014 12:33

yanull: Asi tak, dulezite je, ze Ty a pan D. jste si pochutnali! A verim, ze ty bylinky urcite udelaly sve.

Irrena Irrena

29. 1. 2014 12:10

Úohře jsem nikdy nejedla, a za tu cenu asi neochutnám:-8
Nicméně vypadá to na skvělou pochoutku:yes:

yanull yanull

29. 1. 2014 11:49

Děvčata, děkuji vám za body a hlavně komentáře:-K. Našla jsem i jiné recepty na úhoře, jenže pan D. u ryb vyžaduje tu nejjednodušší úpravu, aby se nepotlačila chuť ryby, tak jsem moc experimentovat nemohla. A stáhnout z kůže by mi nedovolil ani náhodou, tu on jí na všem, např.kachně a zbytek ne. Ani ty špízy nebyly špatné, do rohlíků se vsákl ten tuk a vše vonělo po bylinkách. Kdyby cena úhoře nebyla tak vysoká, zkoušela bych dál, ale 400 Kč za kg, se mi zdá na pokusy opravdu dost;-).

hosta hosta

29. 1. 2014 10:49

Úhoře jsem jedla jednou grilovaného, moc mne nenadchnul, takhle možná je to lepší:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 1. 2014 10:32

maris:No dobře ,tak brambory! Ta nať to celé pokryla hahrubo ,takže ani nebylo nic vidět a celé to plavalo v tom vývaru v hlubokém talíři. A tu nať k tomu jaksi usrkával,neboť to bylo dlouhé.Jo a ty úhořy nebyly vykuchaní,jenom tak pro zajímavost.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uhor recept recept na uhoře uhoř recepty úprava uhoře uhoř na grilu recept uhoř recepty na úpravu úhoře jak udělat úhoře uzený úhoř recept recepty na uhore jak upravit uhoře recepty úhoř recepty z úhoře recepty uhor na grilu jak zpracovat uhoře jak upéct úhoře příprava úhoře uhoř grilovany uhor úhoř úprava

Suroviny: úhoř, česnek, sůl, máslo, kmín celý, pepř citronový, bylinky, brambory

TopRecepty.cz

Úhoř pana D.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mgx1