Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úhoř pana D.

Hodnocení receptu je 5,0 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2014 07:26

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Úhoře jsem dělala poprvé, zpracovala jsem ho na tyto 2 způsoby. Z vykuchané části byly špalíčky, zbytek plátky na špízy. Za sebe můžu upřímně přiznat, že úhoř je jen pro milovníky tučných ryb, já mám raději lososa. Pan domácí si pochutnal.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

29. 1. 2014 10:25

yanullko, já bych si pochutnala. Úhoře jsem jedla uzeného, ale i připraveného podobně, jako to máš Ty a chutnal mi.:-p:-):yes:+
Veroniko, recept, co jsi sem napsala, nemusí být špatný, vynikne chuť úhoře a petrželka se k němu výborně hodí a vařené brambory - posolené asi byly, bych rozhodně nenazvala, že je to " bramborovej hnus.":-O Asi bych jen nedala při servírování tu vyvařenou petržel.;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 1. 2014 10:04

Krásný recept a určitě dobrý. Ale úhoře už nechci nikdy ani vidět.
Koukala jsem nějaký film o Angličanech a jejich úhoří specialitě a dodnes se mi zvedá žaludek,jenom když si na úhoře pomyslím.
Recept přikládám,tak jak jsem ho viděla.Vaření tohoto receptu je jenom na Vaše vlastní nebezpečí ,všechnu odpovědnost odmítám.
Dáme do hrnce vodu a celou petrželovou nať i se stonky asi tak kilo.Nakrájíme úhoře s kuží a hodíme ho tam. Vaříme. Pak si uvaříme brambory slejeme a nahrubo rozšťoucháme.Bez másla,mléka atd. Pak na talíř dáme ten bramborovej hnus a na to nakladame úhoře i s tou vyvařenou celou natí a vodou. Anglická specialita. ;-(

Jitkas

29. 1. 2014 09:41

Moje maminka, kdyz ho pripravovala peceneho, tak ho vzdy stahla z kuze a zastrikla ho octem, coz se dela i v Italii. Tady jeste krom octa se dava vino. Ale nejlepe pripraneny, tedy i s kuzi, je na grilu, tak ten je moc dobry. A delaji ho presne jako yanull, nakrajeneho na spalicky a prokladaji cerstvym bobkovym listem. Pred grilovanim ho marinuji ve vine, octe a treba salveji ci rozmarynu.

1974andrea 1974andrea

29. 1. 2014 09:28

Úhoři se udí právě pro jejich vysoký obsah tuku. Mně tato ryby v jiné úpravě moc nenadchnula, na mě je to opravdu příliš tučné, i když bůček miluju:-D

Jitkas

29. 1. 2014 08:55

Ano, dobre a silene napadite!

tejaja tejaja

29. 1. 2014 08:54

Tiež som jedla len údeného úhora, v Metre majú mrazeného, musím raz skúsiť. Tvoj recept mi vyhovuje :yes:;-)

zizala zizala (moderátorka)

29. 1. 2014 08:34

Úhoře jsem jedla jen uzeného, ale tohle muselo být moc dobré, podle ingrediencí.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: uhor recept recept na uhoře uhoř recepty úprava uhoře uhoř na grilu recept uhoř recepty na úpravu úhoře jak udělat úhoře uzený úhoř recept recepty na uhore jak upravit uhoře recepty úhoř recepty z úhoře recepty uhor na grilu jak zpracovat uhoře jak upéct úhoře příprava úhoře uhoř grilovany uhor úhoř úprava

Suroviny: úhoř, česnek, sůl, máslo, kmín celý, pepř citronový, bylinky, brambory

TopRecepty.cz

Úhoř pana D.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mgx1