Jehněčí žlázy a brambory s tajemstvím
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 202 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,37 g |
Tuky | 42,92 g |
Vláknina | 23,12 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 840 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 75,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možno použiť aj iný syr, podľa chuti, ja mám rada Volovec http://www2.milkagro.sk/index.php?page=240&type=bl...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2013 18:29
25. 11. 2013 14:09
25. 11. 2013 13:03
25. 11. 2013 10:55
25. 11. 2013 09:03
hanes24: Pravdaže môžeš tak upraviť aj býčie, tým, že sú väčšie, sa ti to bude aj lepšie plniť syrom, nebude to tak utekať
25. 11. 2013 08:01
25. 11. 2013 00:21
24. 11. 2013 23:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 6 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 7 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 26 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 6 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 9 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí žlázy jehněčí koule jehneci zlazy recept jehneci zlazy recepty jehněčí žlázy jehneci zlazy gril skopove zlazy jehněčí koule recept recept jehněčí žlázy žlázy jehněčí recept na býčie žlazi jahněčí kýta recept na řízky z býčích žlází jehne koule recepty postup pripravy jehnecich zlaz mohu kuchyňsky zpracovat jehněčí žlázy? bejci zlazi jahneci peceny krk recept býčí žlázy v celku jehněčí žlázi
Suroviny: jehněčí žláza, sýr tvrdý, slanina, cibule, česnek, pórek, koření, sůl, omáčka worcesterová, brambory, slanina uzená, koření grilovací, olej olivový
Jehněčí žlázy a brambory s tajemstvím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r50p
8 názorů