Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 12. 2013 13:35

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 377 kJ / 1 285 kcal
Bílkoviny78,50 g
Tuky98,85 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 232 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,41 g
Sacharidy12,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

3. 12. 2013 13:52

1974andrea:Andrejko, kančí maso jsem v životě nejedla-nemám na něj kontakt, ale nevadí, když je to od tebe a není to zrovna vevnitř syrové dávám ti 14.bod:yes:

maris maris

3. 12. 2013 08:37

Mně by chutnalo - moc:-p. My zvěřinu milujeme, ale bohužel je pro nás velkou vzácností a nikdy jsem neměla maso z mladého kusu, abych mohla udělat minutku, ale moc se mi to líbí;-):-):yes:

yanull yanull

2. 12. 2013 22:46

Veronika.Hrozna:Veru, dala jsem tam nejen tymián, ale i nové koření, bobkový list, jalovec, pepř 4 barev, myslím si, že tomu nechybělo nic, tedy aspoň mně ne. Jenže někdy, jak vidno, je kyselo moc kyselé a nebo kanec málo divoký ;-):-):-))

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 12. 2013 22:39

Bosana:Mám recept na bobra ! Ze sibiřské lovecké kuchařky ! Je tam dokonce recept i na vránu.Nežertuji,fakt!;-)

jarda Kadic jarda Kadic

2. 12. 2013 22:33

Bosana: Udělej si z ocasu plácačku na mouchy;-)

Bosana

2. 12. 2013 22:02

Vy tady s kančím,ale my jsme dostali bobra a tady není žáden recept. Co teď:-?:-!

Bosana

2. 12. 2013 22:00

1974andrea:Je to nádhera pro oko i v bříšku. Hned bych si dala.:-p:yes::yes::yes::yes: desátý bodík letí

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 12. 2013 22:00

yanull:Když mohu poradit ,zkus do toho příšté přidat tymián ,hezky to chuť divočiny zvedne . Dělám to s kančím a také se zajícem !:-p Pokud je dost času vždycky divočinu nechám po uvaření uležet.Hlavně srnčí se provoní kořením až na druhý den.;-)

yanull yanull

2. 12. 2013 21:52

Tak já mám děvčata problém zase opačný. Z kančího masa z Kauflandu jsem v neděli vařila guláš a panu domácímu se zdálo, že to maso není divočinou pro změnu vůbec cítit, prý je to stejné jako hovězí. Za tuto úpravu posílám 9.bodík, ta se mi líbí:-p:-K:yes:

spagetka spagetka

2. 12. 2013 17:24

Veronika.Hrozna: Díky za vysvětlení, i za dobu :yes::yes::yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 12. 2013 17:20

spagetka:Já vždycky "lončáka " to je mladý kaneček starý asi 14-15 měsícu opékám vždy až není uvnitř krvavý cca asi 8 minut na každé straně !
Ale vím ,že někdo míň! Divočinu vždy řádně propeču a nebo provařím. Tak mě to naučila tchýně ,neboť kdysi se to tak délalo,kvuli svalovci.
Co se týče příspěvku,že je maso "cítit" tak to muže být starý kanec v říji ,ten je fakt nejedlý.
Na ostatním kančím mase je potřeba ořezat tuk ,úplně do čistého masa a pak dát do mrazáku ! Kančí tuk trošku rychle podléhá "zkáze" žlukne i v mrazáku, pak je maso opravdu tím tukem cítit. Proto skladuju jenom maso bez tuku a ty části,které ho mají moc spotřebuju co nejrychleji.

rozmarynaH rozmarynaH

2. 12. 2013 14:48

Andrejko, že ty jsi byla o víkendu v Brdech;-). Nene, určitě to musí být báječné. Ze selečího nebo opravdu mladého kusu je maso jedna báseň. Krásná úprava:yes::yes:

Dana61

2. 12. 2013 14:39

to je prostě úžasnéééé:yes::-D

1974andrea 1974andrea

2. 12. 2013 14:11

spagetka:Ladi, já starší divočáky nechci, to maso je dost cítit a to já zas nemusím. Pak je vhodné spíš na guláše a ragú.;-)

1974andrea 1974andrea

2. 12. 2013 14:10

jarda Kadic:Járo, já ty lišky z těch fazolek pečlivě vysbírala jenom pro sebe:-D A díky:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z divočáka medailonky kančí medailonky z panenky medailonky z divocaka minutky z divocaka kanči medajlonky minutka z divočaka kančí panenka minutky z kanciho masa divočák minutky kanci maso svalovec medailonky z danka minutka z kančího masa nakládání kančího masa divocak minutka divočak medailonky kančí jako minutka kanec recepty minutky mladé kančí kanci na liskach medailonky z kanciho masa

Suroviny: maso kančí, fazolky zelené, slanina, houby lišky, smetana na vaření, pepř zelený, sůl, olej

TopRecepty.cz

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6O9