Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 5 377 kJ / 1 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 98,85 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 12,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2013 13:52
3. 12. 2013 08:37
2. 12. 2013 22:46
2. 12. 2013 22:39
2. 12. 2013 22:33
2. 12. 2013 22:02
2. 12. 2013 22:00
2. 12. 2013 22:00
2. 12. 2013 21:52
2. 12. 2013 17:24
2. 12. 2013 17:20
Ale vím ,že někdo míň! Divočinu vždy řádně propeču a nebo provařím. Tak mě to naučila tchýně ,neboť kdysi se to tak délalo,kvuli svalovci.
Co se týče příspěvku,že je maso "cítit" tak to muže být starý kanec v říji ,ten je fakt nejedlý.
Na ostatním kančím mase je potřeba ořezat tuk ,úplně do čistého masa a pak dát do mrazáku ! Kančí tuk trošku rychle podléhá "zkáze" žlukne i v mrazáku, pak je maso opravdu tím tukem cítit. Proto skladuju jenom maso bez tuku a ty části,které ho mají moc spotřebuju co nejrychleji.
2. 12. 2013 14:48
2. 12. 2013 14:39
2. 12. 2013 14:11
2. 12. 2013 14:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 5 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 7 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 2 minutami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 21 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 4 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 4 hodinami
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 6 hodinami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Míša řezy, které vždy přijdou k chuti. Jak připravit jejich zjednodušenou verzi - dezert ve skleničce
Další recepty
Tématické fráze: recepty z divočáka medailonky kančí medailonky z panenky medailonky z divocaka minutky z divocaka kanči medajlonky minutka z divočaka kančí panenka minutky z kanciho masa divočák minutky kanci maso svalovec medailonky z danka minutka z kančího masa nakládání kančího masa divocak minutka divočak medailonky kančí jako minutka kanec recepty minutky mladé kančí kanci na liskach medailonky z kanciho masa
Suroviny: maso kančí, fazolky zelené, slanina, houby lišky, smetana na vaření, pepř zelený, sůl, olej
Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6O9
35 názorů