Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 7 598 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,65 g |
Tuky | 27,55 g |
Vláknina | 12,97 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 6,73 g |
Sacharidy | 277,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2014 10:02
24. 2. 2014 17:21
Já ředkvičky používám na smaženici s vajíčky,do pomazánek a na polévky.Toto je další príma nápad na využití
Osobně si myslím,že rozdíl mezi grilovanou a dušenou ředkvičkou zrovna tady v tomto jídle je velký.Vždyť ta grilovaná zase na své chuti nemůže tolik ztratit,když se přidává až ke konci.
Mimo recept-kdysi jsem tady na Topreceptech opravu ráda pročítávala komentáře u receptů jiných kuchařinek/kuchařůBuď jsem se potěšila z reakce druhých na přichystané jídlo,nebo jsem se dozvěděla různé novoty,když někdo něco zajímavého v komentáři uvedl
Teď tady chodím přidat recept,okomentovat a ohodnotit recepty druhých a zase mizím.A to jen díky tomu,že se tady rozmáhají čím dál,tím víc nesváry a zbytečné hádky a napadání se navzájem
24. 2. 2014 10:36
Pod hezkým receptem zbytečná debata....jedna, co chce mít poslední slovo (byť pod cizím receptem a v debatě o ničem) za každou cenu, druhá polemizuje o ztrátě grilované chuti ředkvičky, když ta je jen zamíchaná do už hotového risotta.....nakonec - není té pancetty do risotta škoda? Co ji nacpat do česnekového točeňáku a ugrilovat takhle? Prej je to dobrý....
24. 2. 2014 08:44
24. 2. 2014 00:41
23. 2. 2014 23:34
23. 2. 2014 22:16
23. 2. 2014 22:09
23. 2. 2014 22:04
23. 2. 2014 22:02
23. 2. 2014 21:57
23. 2. 2014 21:56
23. 2. 2014 21:51
Děkuji za ohlasy
23. 2. 2014 21:46
23. 2. 2014 21:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Banana split
Přidáno před 15 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 10 minutami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 2 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 5 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 5 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 7 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 7 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 8 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 8 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak si poradit s přebytkem ředkviček. Skvělé jsou s vajíčkem! Jaké jsou další oblíbené recepty na jejich tepelnou úpravu a sterilování
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy
Rizoto po česku je rychlé a snadné. Přidáme do něj suroviny, které máme doma
Další recepty
Tématické fráze: ředkvičky tepelně upravené vaříme s ředkvičkami rozdíl mezi pancettou a slaninou risotto slanina dušené ředkvičky italské rizoto s pancettou krémové risotto s hráškem a pancettou rizoto s pancettou rozdíl mezi pančetou a slaninou dýňové rizoto s pančettou rizoto s ředkvičkama vaříme s ředkvičkama rizoto s ředkvičkami rizoto s ředkičkou vaříme se ředkvičkou jeden recept třikrát jinak
Suroviny: rýže na risotto arborio, pancetta, ředkvičky, cibule šalotka, víno bílé suché, vývar masový, olej olivový, sůl, petrželka, sýr strouhaný, máslo
Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xPv
20 názorů