Švédské maso
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 6. 2010 22:10
23. 2. 2009 19:07
22. 2. 2009 23:14
22. 2. 2009 21:09
22. 2. 2009 20:59
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.
22. 2. 2009 20:27
22. 2. 2009 20:14
22. 2. 2009 19:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 10 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 15 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 32 minutami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 2 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 3 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 3 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 4 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 5 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 6 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 6 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 6 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: švédské hovězí švédský hovězí plátek hovězí maso po švedsku hovězí po švédsku svedske recepty hovezi maso minutky švédská kuchařka švédské vepřové maso hovězí švédská hovězí plátek po švédsku naložená zvěřina hovězí na brusinkách maso naložené ve víně maso dvou barev vino brusinky švédské těstoviny švédské plátky hovezi platky na vine s brusinkami minutky z hoveziho masa postupy hovězí maso s brusinkami hovězí na víně a brusinkách
Suroviny: maso hovězí, víno červené, koření na zvěřinu, pomeranče, med, máslo, sůl, brusinky, hořčice, olej, pórek
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
8 názorů