Zatloukané řízky se smetanou
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2012 09:43
Výborné jídlo, mělo úspěch , určitě ho nedělám naposledy
29. 5. 2011 11:13
dnes jsme měli k obědu a bylo to výborné, určitě budem dělat zas, přidávám fotečku a bodík také
19. 4. 2011 04:17
včera jsem je dělala z kuřecího masa....výborné....bodík letí
4. 3. 2010 12:58
25. 2. 2009 20:21
Pro vybusnou!!šlehačky dávám podle počtu řízečků.Na 4 řízky 1 šlehačku.Když dáš dvě tak se nic nestane,bude víc sosíku na brambůrky.Nějak jí tam dávám od oka.Maso by nemělo v té šlehačce vyloženě plavat.Takže záleží i na velikost těch řízkůKdyž to přeženu na 4 řízky určitě ne 4 šlehačky.
24. 2. 2009 10:25
moschus prosim ta....kolko davas tam cca smotany...ja netusim, ci to ma v tej smotane plavat, alebo len tak hojne zaliat po povrchu, alebo ako .....
24. 2. 2009 07:17
Děkuji vybusné za fotografii!A Janě za radu.
23. 2. 2009 19:59
jej...rizky naruby..hned tam idem kuknut
23. 2. 2009 19:57
moschus- to nebyla výčitka, že tady nemáš fotku! Přečetla jsem si, že je bude vybusna dělat a věděla jsem, že foto přidá a vidíš, je tady! A super To je výhoda tady, že můžeš přidat fotku k jakémukoliv receptu, který tady je. Ať už má, či nemá fotku, aby nakonec každý viděl, že jsi to vyzkoušela a že se ti to povedlo, nebo, třeba i nepovedlo. Ale fotka dobrého jídla nás vlastně skoro donutí si to jídlo uvařit, protože jíme hlavně očima. Vybusna
23. 2. 2009 19:34
dnes som ich podla planu v *co uvarit* teda spachala. rezniky su velmi dobre, este som ich na takyto sposob nikdy nevarila a skoda ze som nepochopila, ze ta smotana mohla tvorit sosik na zemiaky. dala som ju prilis zredukovat. dala som na radu svetlany a prihodila som cibulu a anglicku....a bolo to skvele. doma to chutilo a davam plusovy bodik.
23. 2. 2009 18:04
Jani,až budu dělat,ak vyfotím.Jsem tu nová,tak se recepty teprve učím sem vkládat a trochu se tu orientovat.Tak se omlouvám.
23. 2. 2009 12:25
Tak, dnes byly řízky naruby a příště budou tyhle, škoda, nevšimla jsem si, že tady není foto, už mohlo být Ale řízky naruby byly taky skvělé
23. 2. 2009 09:19
Světlano děkuji Vám za typ.Někdy,až budu zase dělat tak vyzkouším
23. 2. 2009 07:15
...a když dáte na řízky cibuli a anglickou, tak budete vyhánět sousedy ode dveří...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 20 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 30 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 34 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zatloukané řízky řízky naruby zapečené se smetanou rizky naruby se smetanou obraceny rizek se smetanou zatloukaný řízek rizky na slehacce vepřové řízky ve šlehačce řízky ve šlehačce veprove rizky na smetane řízek se smetanou obrácený řízek ve šlehačce trojobal naruby veprove rizky se smetanou vepřové řízky na šlehačce šlehačkové řízky obrácené řízky se šlehačkou obrácený trojobal řízky se šlehačkou řízky naruby ze šlehačky veprovy rizek v trojobalu se smetanou
Suroviny: řízek vepřový, strouhanka, vejce, šlehačka, sůl
Zatloukané řízky se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzz
14 názorů