Pšenično - žitný chléb II
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 638 kJ / 2 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,05 g |
Tuky | 38,68 g |
Vláknina | 39,35 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,22 g |
Sacharidy | 457,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možno piecť aj na programe základnom, ale keďže chlieb neobsahuje celozrnnú múku, stačí aj rýchly program.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2009 14:45
27. 4. 2009 17:43
26. 2. 2009 10:13
26. 2. 2009 00:02
25. 2. 2009 23:33
25. 2. 2009 18:49
25. 2. 2009 18:48
25. 2. 2009 17:40
25. 2. 2009 17:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 12 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 7 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 8 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 8 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 9 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 9 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: žitný chléb lanový chléb pšenično žitný chléb lanový chleba chléb lanový spaldovy chleb špaldový chleba žitný chléb albert výborný žitný chléb špaldový chléb domácí pekárna pšenično-žitný chléb se syrovátkou recept lanový chléb recepty zitny domaci chleb žitný domácí chléb psenicno zitny chleba žitný pohankový chléb domaci zitny chleb špaldovo žitný chléb výborný domácí chléb pekárna žitný chléb recept
Suroviny: voda, olej, syrovátka sušená, sůl, pepř mletý, kmín celý, semínka lněná, mouka hladká, mouka pohanková, mouka žitná, droždí
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
9 názorů