Žampiony s brokolicí a cizrnou
Suroviny pro 6
6
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2017 10:50
Koukám na ten svůj recept zpětně a říkám si, že dnes opravdu cizrnu vařím podstatně déle nebo rovnou v papiňáku. Asi jsem před třemi lety měla lepší zuby A také mám vyzkoušeno, že se může máčet i ty tři dny, ale přesně, jak píše Míša, měním vodu 2 krát denně.
11. 5. 2017 10:04
Dobry den, recept je vyborny jen pro pripravu cizrny je minimalni doba namoceni 8 hodin, ale muze byt az 3dny aby naklicila, pokud ji nechate namocenou dele musi se menit 2x denne voda aby se nekazila
4. 4. 2014 18:31
Tak já nevím. V nejbližší době opět cizrnu uvařím jak jsem zvyklá a pořádně se zaměřím na to, jak jí vlastně dlouho koupu a pak vařím a dám vědět jestli jsem vám celou dobu kecala
3. 4. 2014 19:50
I mně se rcp moc líbí
3. 4. 2014 09:34
My máme cizrnu moc rádi a i když ji namáčím minimálně na 12 hodin, tak 10 minut na změknutí určitě nestačí. Možná v tlakáči, ale to nemám vyzkoušené. A to ji nevařím vyloženě na kaši, ale jen al dente, nemáme rádi luštěniny rozvařené.
3. 4. 2014 09:31
Díky za inspiraci na opravdu zdravé jídlo.V poslední době jsem přišla na chuť tepelně upravenému tofu,tak bych ho tam taky zkusila kousek přidat.A pokud máčíte cizrnu opravdu 24 hodin,tak se už dlouho nevaří.Tak maximálně 1/2 hodiny.Ale 10 minut se mi zdá málo.
3. 4. 2014 09:15
Recept se mi moc líbí,ale nedávno jsem vařila cizrnu a za deset minut hotová nebyla,pěkně dlouho jsem jí vařila,nevím kde byla chyba jestli u mě nebo u cizrny
2. 4. 2014 17:36
I mě se tento recept moc líbí
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrnyAle už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivějšítak kupuji cizrnu v plechovce
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrnyAle už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivějšítak kupuji cizrnu v plechovce
2. 4. 2014 00:30
Jana Remkova:Já jsem brokolici taky nekupovala,nechutnala mně a najednou se to změnilo a cpu ji všudeopravdu se člověku chutě mění a tento recept určitě vyzkouším,je o.k.
1. 4. 2014 21:57
Rozhodně zdravé. Když já od jisté doby nemůžu brokolici ani cítit. Nemůže za to, chudera! Každopádně máš ode mne plus za zdravé jídlo A stejně, jako Magdalenku mne napadlo, jestli té cizrně stačí ta doba varu??
1. 4. 2014 20:21
Taky se mi to moc líbí
1. 4. 2014 19:09
magdalenka: pokud se ta cizrna koupe opravdu od předešlého dne, tak to stačí
1. 4. 2014 19:04
Líbí se.
1. 4. 2014 18:59
Stačí tej cizrne taká krátka doba varu? Aby zmäkla, ja ju varím slabú hodinu. Ale falafel robím zo surovej, len smažením sa tepelne upraví. Dík - inak, rec. sa mi tiež páči.
1. 4. 2014 18:53
Mně se to zrovna dost líbí Je to hezky barevné, je tam hodně zeleniny a cizrnu mám ráda
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Banana split
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 1 hodinou
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 1 hodinou
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 1 hodinou
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 4 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 7 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 7 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 8 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 9 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Další recepty
Tématické fráze: studená rychlá večeře recept na zdravou večeři recepty na zdravou večeři zdravá a rychlá jídla rychla zdrava jidla rychlé zdravé jídlo zdravá večeře bez masa rychlá a zdravá jídla cizrna s brokolicí zdravé jídlo z brokolice studená večeře cizrna s tvarohem brokolice s cizrnou zdravé recepty s brokolicí večeře do 30minut zdravá rychlá jídla rychle a zdravé jidla zdravá večeře s tvarohem recept na rychlou a zdravou večeři zdrave recepty se zampiony
Suroviny: cizrna, brokolice, žampióny, cibule, olej olivový, cuketa
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
16 názorů