Vylepšená pórková polévka
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2014 23:48
Anna Kocikova:Taky jsem dnes vařila polívku,jelikož jsem nemohla dosáhnout chuti,tak jsem ji zahustila sýrem President a neměla chybu,zítra přidám foto
22. 2. 2014 18:37
maris:Maruško,parmazán jsem neměla,tak jsem místo něj dala 4letou goudu,kterou nám známý vozí z Holandska.Přidávám foto.Ale mě osobně by do této polévky nejlépe pasovala niva,nebo podobný sýr s modrou plísní
22. 2. 2014 17:49
Anna Kocikova: Aničko, jaký tam byl ten parmazán? Já si ho tam moc neumím představit, i když ho mám moc ráda
22. 2. 2014 16:39
Veru,bodík šel už včeraTak dnes jen fotky a pochvala i od mého manžela,kterému Tvá verze"pórkové"polévky také moc chutnala
Jen ten pórek jsem nespařila,ale orestovala na másle a místo mléka jsem použila 10%smetanu na vaření
Jen ten pórek jsem nespařila,ale orestovala na másle a místo mléka jsem použila 10%smetanu na vaření
22. 2. 2014 02:28
Anna Kocikova:Jj,aj ja tak dělám a když mám doma anglickou slaninu,tak nakrájím na malé kousky a orestuji s porkem.Mám doma parmazán,tak polívčičku uvařím,jen asi dám na opečenou bagetku.
21. 2. 2014 21:43
Veru,polévečka se mi líbí
Já ale také nejdřív pórek orestuju na másle,jen místo parmezánu dávám eidam
Já ale také nejdřív pórek orestuju na másle,jen místo parmezánu dávám eidam
21. 2. 2014 20:55
Už tiež osmahnem, kedysi som to nerobila...
21. 2. 2014 20:46
1974andrea:andy, i muži mají své dny
21. 2. 2014 20:33
casino:Tak si přečtěte váš komentář plný vložených nesmyslů. Wo nic nego, alespoň ne mně. Možná kdyby to bylo napsáno smysluplnně, pochopila bych podstatu komentáře
21. 2. 2014 20:22
Pórek nespařuju, jen dobře omyju. Jinak dělám jako Hosta. Kdysi jako mladá jsem pórek jen uvařila a vůbec nám to nechutnalo (a obávám se, že ani parmezán by to moc nevylepšil), tím osmahnutím na másle to chuťově poskočí o tři levely
21. 2. 2014 20:12
1974andrea
Ptala jste se: casino:Děláte běžně pórkovou polévku s parmazánem?
Ptala!
Tak wocogo?
Ptala jste se: casino:Děláte běžně pórkovou polévku s parmazánem?
Ptala!
Tak wocogo?
21. 2. 2014 19:54
casino: Nějak nerozumím a nechápu, co tím chtěl básník říct Zmatený komentář
21. 2. 2014 19:46
1974andrea
Aha, takže vrazím do bars jaké polévky bars co a budu to prezentovat jako samostatný rcp? God Save the TOP... :(
Nedělám :)
Ale dělám krutonky s parmazánem... :palec:
Nebo dělám plátky bagety (rohlíku) zapečené se sýrem (á la fr. cibulačka)... :palec:
A taky dělám pórek na másle... :palec:
A taky pórek s ničím nepářím, natož s vodou... :) :) :)
Aha, takže vrazím do bars jaké polévky bars co a budu to prezentovat jako samostatný rcp? God Save the TOP... :(
Nedělám :)
Ale dělám krutonky s parmazánem... :palec:
Nebo dělám plátky bagety (rohlíku) zapečené se sýrem (á la fr. cibulačka)... :palec:
A taky dělám pórek na másle... :palec:
A taky pórek s ničím nepářím, natož s vodou... :) :) :)
21. 2. 2014 19:38
hosta:Taky to tak dělám. Je lepší pórek při restování trochu osolit, pustí vodu a nehnědne a nepřipaluje se
21. 2. 2014 19:36
Pórkovou polévku máme rádi, dělám obráceným postupem - pórek na másle lehce osmažím, trochu zasypu moukou, pak zaliji vývarem atd. Zdá se mi, že lépe vynikne chuť, než když se jen vaří. S tím parmazánem to může být dobré
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 9 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 15 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 1 hodinou
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 2 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 2 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 3 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 5 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 5 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 5 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 5 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Další recepty
Tématické fráze: porkova polevka s parmazanem porková polevka s parmezanem jak se dělá porková polévka babicova cibulacka porková polévka s opečenou houskou porková polévka jinak rcp na porkovou polévku porková s parmazánem porkova polevka s anglickou babicova porková polévka polevka s parmezán pórková polévka s parmezán porková polevka s parmazán babicova žampionová polévka porkova polivka jak se dělá pórková polívka porkova polevka s opecenym rohlikem recept na pórkovou polévku polévka porková pro horké dny recept babicova cibulacka recepty
Suroviny: pórek, vývar zeleninový, sůl, pepř, mouka hladká, máslo, parmazán, mléko, houska
Vylepšená pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMrl
22 názorů