Rozeklané houstičky alias zrna (v orig. Pains pistolets)
Suroviny
Porce: 10ks
Nutriční hodnoty
Energie | 13 760 kJ / 3 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,28 g |
Tuky | 20,46 g |
Vláknina | 28,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,88 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 653,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.facebook.com/MishkaDiary
S těmito atraktivními bulkami se nejspíše setkáte v Belgii či severní Francii, kde se jim říká také pains fendus neboli „rozeklané houstičky”. Mají pěkně křupavou kůrku, ale uvnitř zůstávají měkké a lehké, o skvělé chuti ani nemluvě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2014 15:43
16. 6. 2014 20:19
16. 6. 2014 17:04
16. 6. 2014 16:20
Avšak nazvať pečivo PAINS PISTOLETS, to si môže zapamätať len ten, kto vie o čo ide. Podľa tohoto názvu to nemá nikto nádej vyhľadať
A napokon ešte ZRNÁ - no kukala som ako puk,kým som si neprečítala Julesov koment.
Skúsme nekaziť pekné a dobré recepty zlými názvami. Určite sa dajú pekne nazvať aj po našom
16. 6. 2014 10:24
16. 6. 2014 09:25
15. 6. 2014 13:41
15. 6. 2014 10:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 19 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 42 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Další recepty
Tématické fráze: kaiserky z francie vaření
Suroviny: mouka chlebová pšeničná, mléko rostlinné, voda, droždí, cukr třtinový, sůl
Rozeklané houstičky alias zrna (v orig. Pains pistolets)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDpR
8 názorů