Pagáče s tykvovými semínky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 708 kJ / 4 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,83 g |
Tuky | 272,71 g |
Vláknina | 34,90 g |
Cholesterol | 418 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 385,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vďaka celozrnnej múke a sádlu vyzerajú a chuťou pripomínajú škvarkové pagáče, tekvicové semienka im dávajú zvláštnu príchuť.
Sú dobré aj na druhý deň.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2014 19:14
Anna Kocikova:Anička, dušička, ty vždy tak pohladíš...dík.
24. 6. 2014 15:09
Magduško,už jen na pohled to pohladí v žaludkuMáš je vážně krásné
21. 6. 2014 18:11
Bosana:som veľmi rada, vďaka aj za foto...milé.
21. 6. 2014 17:46
,místo margarínu jsem našla ve špajzu palmový margarím a použila jsem ho. Moc dobré, k pivu či vínku,poslala jsem Ti Magduška foto,nejsou jako tvoje,ale budu je určitě péct znovu. Dík za recept,bod už jsem připsala minule.
17. 6. 2014 18:26
Holky, potešili ste ma...a ešte viac potešíte, ak vyskúšate. Návšteva nechcela veriť, že v tom nie sú oškvarky. Že ich v pagáčoch vidia aj cítia!
17. 6. 2014 18:21
Bosana: Ak dáš len sádlo, pagáče budú veľmi krehké aj drolivé. Skús dať slabú decku oleja (okrem sádla), ak chceš ešte dnes vyskúšať. Tým množstvom som si nie istá, ale aspoň budeš vedieť do budúcna, ako na to. Budem rada za každú tvoju reakciu po upečení.
17. 6. 2014 18:09
Magduška,prosím napiš jestli má ten margarín nějakou roli, já mám svoje sádlo zavařené a musela bych margarín koupit až zítra a už jsem to chtěla prubnout a jak si opisuju recept tak jsem trochu rozpačitá....
17. 6. 2014 17:59
Magdi moc povedené pagáčky
17. 6. 2014 15:47
Tak to Magdi nemá chybu! Pořád v ingrediencích hledám škvarky a ony tam vlastně nejsou!
17. 6. 2014 13:15
Krásné pagáčky, určitě recept využiju
17. 6. 2014 12:44
Teda, to se ti povedlo!! Moc se mi to líbí+
17. 6. 2014 11:38
Magdi, paráda
17. 6. 2014 07:50
Uzasne, jsi opravdova "inovatorka a badatelka" co se tyce pripravy pagacu.
17. 6. 2014 07:14
Vyzerajú ako škvarkové a predsa nie sú škvarkové Ale sú úžasne krásne a zdravé. Máš to u mňa
17. 6. 2014 07:04
Moc se Ti povedly+
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 19 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 12 minutami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 15 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 2 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 6 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 7 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: škvarkové pagáčky slovenské pagáče žitné pagáče slane tycinky s tykvovymi seminky dýňové pagáče jablečný kolač se semínky
Suroviny: mouka pšeničná, mouka celozrnná žitná, droždí čerstvé, mléko, cukr, margarín, sádlo vepřové, sůl, smetana zakysaná, semínka dýňová, vejce, semínka lněná, semínka slunečnicová
Pagáče s tykvovými semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7DX
15 názorů