Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na smetaně, podle mě

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 10. 2014 20:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 829 kJ / 1 393 kcal
Bílkoviny222,73 g
Tuky43,84 g
Vláknina9,24 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 573 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy25,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Králíků mám naštěstí dostatečný přísun, takže si to vařím mimo jiné často.

samozřejmě si každý dochucuje podle sebe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MartinZ105 MartinZ105

22. 4. 2016 19:23

Jana Remkova: příště lépe číst ...

MartinZ105

5. 10. 2014 16:28

casino: :yes: ĎÁBLŮV VYNÁLEZ :yes:

Mirka

5. 10. 2014 15:54

Já dělám takto. osmahnout cibulku na sádle, nebo na oleji, dát sladkou papriku, potom králičí osolené nohy, hřbet, orestovat, podlít vodou nebo vývarem, dusit doměkka (pod pokličkou nebo v tlak. hrnci.)Maso vyjmout,
potom smíchat zakysanou smetanu + mléko + 2 lž. hl. mouky, a vmíchat do šťávy. S knedlíkem nebo s chlebem nebo s těstovinami.
Lze podávat i bez smetany s rýží nebo bramb. kaší.

medmic

5. 10. 2014 12:01

Je pravda, že bych také spíš orestoval tu zeleninku s cibulí na začátku, ale to je spíš věc zvyku a toho, že jsou to rozdílná jídla. Tohle mi připomíná trochu takové ty skautské kotlíky a nejeden byl dobrý

casino casino

5. 10. 2014 09:29

Kolega má vlastně dva recepty v jednom:yes:
Když mám dost (až po krk) králičího masa a mám ho dost (hodně), tak stejným způsobem (samozřejmě ne v tom ďáblově vynálezu) vařím POLÉVKU:-)
Na polévku dávám maso ze zvyku do studené vody, ale u králičiny stejně nepoznat rozdíl, do jaké vody se dá vařit - vždy je vyvařené...

MartinZ105 MartinZ105

5. 10. 2014 08:28

NO MASO SE DUSI NEBO VAŘÍ VE VODĚ KDE JE ZELENINA KOŘENÍ I CIBULE A ČESNEK .

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2014 23:07

Jenom ve vodě?:-O Já mám teda králíka moc ráda a nikoho nechci nějak poučovat, strašně to nesnáším, ale nebylo by fajné to dát aspoň na cibuli, pak tu zeleninu a podlít vodou??

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kralik na smetane kralík na smetaně v papináku králík na smetaně s rýží kralik na smetane v tlakovem hrnci králík na smetaně recept králík s těstovinami králičí maso na smetaně králík na smetaně s těstovinami králík na smetaně dita p kralik v tlakovem hrnci podle mě kralik na smetane v hrnci králík s s těstovinami top recepty kralik na smetaně top recepty králík na smetaně-hořčici dušený králík na smetaně kralik na smetane tlakovy hrnec vařený králík králík na smetaně s s rýží jak se vari kralik na smetaně

Suroviny: maso králičí, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, kmín celý, česnek, cibule, mrkev, petržel, sůl, mouka hladká, smetana

TopRecepty.cz

Králík na smetaně, podle mě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/974D