Roštěná pražského uzenáře
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,20 g |
Tuky | 96,34 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 19,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2014 13:40
15. 10. 2014 13:36
15. 10. 2014 13:36
15. 10. 2014 13:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 1 hodinou
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 23 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 11 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 11 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 11 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 11 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 12 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Jaký je rozdíl mezi jedlou sodou, práškem do pečiva a droždím: Poradíme vám
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Další recepty
Tématické fráze: staření masa doma kotlet prazskeho uzenare guláš pražského uzenáře vyzrávaná roštěná hovězí pražského uzenáře řízek pražského uzenáře steak pražského uzenaře vepřový steak pražského uzenáře starení masa co uvařit z roštěnky co uvařit z nízkého roštěnce top recepty roštěná roštěná dle babicy vepřovy plátek pražského uzenáře maso pražského uzenáře vepřový kotlet pražského uzenáře rostena podle uzenare uvarit roštěnou kuchařka: janadorazinova jak uvarit roštěná
Suroviny: roštěná hovězí, sůl, pepř, olej, slanina, cibule, klobása pikantní, hořčice, okurky sterilované, vývar hovězí
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
34 názorů