Marcipánovo skořicové uzly
Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Energie | 34 028 kJ / 8 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,50 g |
Tuky | 258,10 g |
Vláknina | 59,80 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 1 221,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2014 08:40
mleko ani moc horke ani studene prostě tak akorád :)
24. 10. 2014 20:03
Dětem jsem dělala koupel ve vaničce 37 stupňů - zkoušela jsem loktem. To mléko - nevím, jak vyzkouším
24. 10. 2014 07:20
no do odměrky si ho dám . ale stejně jsem ho tam dala o trochu víc protože se mě těsto zdalo take řidší
24. 10. 2014 06:51
Není mi jasné, kolik do těsta přijde mouky /14 dl/ ?
A taky prosím rozepiš suroviny na náplň, v receptu máš všechny suroviny pohromadě, takže není jasné, co do těsta a co do náplně.
Děkuji
A taky prosím rozepiš suroviny na náplň, v receptu máš všechny suroviny pohromadě, takže není jasné, co do těsta a co do náplně.
Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 5 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: skořicový uzel skořicové uzly skořicové uzle recept na skořicové uzly hruška lada recepty sušenky skořicové skořicový uzel recept skoricovyuzel skoricovyuzel skořicové uzly recept jak upéct kynuté skořicové šneky-videorecept skořicové uzel jak upéct uzel skořicové spirály skořicoví uzle skořicový uzle skoricovy uzly 14 dl mouky skořicoý uzel láďa hruška uzly jak upéct skořicový uzel
Suroviny: mléko, droždí, máslo, cukr krupice, sůl, kardamom, mouka hladká, máslo, marcipán, skořice mletá, vejce, cukr krystal
Marcipánovo skořicové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jj4P
4 názory