Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 24 478 kJ / 5 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,77 g |
Tuky | 293,40 g |
Vláknina | 27,44 g |
Cholesterol | 926 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 693,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept realizoval tým www.hobbymnie.tvpodle návodu Jany Válkové z Brna, která pobývala řadu let v Itálii.
Podrobný fotonávod jak na to krok za krokem najdete na stránkách
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2014 18:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 11 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 3 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 4 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 5 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 5 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: bochanky že sekané perníkové těsto středověk nejlepší bochánek kroužek na cukerný rozvar historycký mazanec jak zabalit velikonoční bochanek recept stredovek starodavne recepty recepty ze středověku jídlo ve středověku recepty šlehačkové bochánky recept na zmrzlé kroužky co jsou spařené ořechy
Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr krupice, voda, sůl, žloutek, olej, rozinky, ořechy vlašské, kůra citronová kandovaná, citron, bílek, cukr krupice, voda, smetana ke šlehání, cukr moučkový
Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67L9
1 názor