Kanec na provensálské hořčici
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 3 685 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,01 g |
Tuky | 45,91 g |
Vláknina | 10,18 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 11,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotku přídám dnes, až to nandám na talíř (vařil jsem včera večer). http://clupmi.blog.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2014 12:04
25. 11. 2014 12:00
25. 11. 2014 11:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 14 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 15 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 22 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 28 minutami
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 37 minutami
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 11 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: divočina na hořčici divočák recepty kanec recept recepty divočák recepty z divočáka kanec sadlo recepty kanci v horcici kančí kýta v tlakovém hrnci mammita paprika kanec v tlakovém hrnci
Suroviny: plecko kančí, hořčice provensalská, beraní rohy, pepř černý, paprika sušená sladká, vegeta, bujón zeleninový, paprika čerstvá bílá, rajče cherry, sádlo, sůl
Kanec na provensálské hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xBqJ
3 názory