Pomerančová srdíčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 799 kJ / 4 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,11 g |
Tuky | 225,65 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 494,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pomerančovou marmeládu, jak ji dělám já už léta, najdete tady:
www.toprecepty.cz/recept/58189-pomerancova-marmelada-neni-nahorkla/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2021 19:53
Eficka: Záleží na tom, jak je velký pomeranč. Kůry na toto množství těsta by měla být rovná lžíce. Upravím to v receptu, děkuji za upozornění.
18. 11. 2021 00:58
Dává se kůra z jednoho celého pomeranče?
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
10. 9. 2021 14:51
Janka 1: Díky, to mě těší
10. 9. 2021 13:52
Pekla jsem na loňské vánoce, moc chutnalo.
14. 12. 2014 06:55
Chechtik: Asi 120 kousků, záleží, jak je malá formička
13. 12. 2014 22:14
Kolik asi je cukroví z této dávky? děkuji
10. 12. 2014 20:28
Jsou krásné
30. 11. 2014 20:32
Krásné srdíčka+
29. 11. 2014 21:38
fb.lib: Františku, chystám se na marmeládu během týdne, nemám ji ještě nafocenou. Pak ji přidám Tu dánskou máte víceméně popsanou od nordica 11:41
29. 11. 2014 21:31
Ahoj,čtu tady recept dánský na pomerančovou marmeládu ,francouzský recept na výrobu pomerančový marmelády a proč ten recept není zde uveřejněný.Myslím že by tom udělalo radost více lidem né jenom mě.Díky
27. 11. 2014 20:48
Taky vyzkouším, pomerančovou marmeládu mám, tak ještě dostat chuť do práce
27. 11. 2014 17:07
Už se těším,až vyzkouším chuť pomeranče a čokolády prostě miluju marmeládu mám vlastní i koupenou,tak aspoň porovnám bodík udělen
27. 11. 2014 13:39
fb.lib: Jj, je to zase trochu jiná chuť
nordica: Aha, tak tenhle recept neznám. Já dělám marmeládu podle jednoho francouzského receptu, dává se hlavně čistá dužnina a méně kůry, aby marmeláda nebyla moc hořká, vyhovuje nám to lépe
nordica: Aha, tak tenhle recept neznám. Já dělám marmeládu podle jednoho francouzského receptu, dává se hlavně čistá dužnina a méně kůry, aby marmeláda nebyla moc hořká, vyhovuje nám to lépe
27. 11. 2014 12:41
Žížala - záleží na pomerančích, já dělám marmeládu podle originálního dánského receptu už asi 20 let. Jeden den nakrájím pomeranče a citron, zaliju příslušnou dávkou vody a nechám "macerovat" do příštího dne. Pak 30 min. vařím jen tak, potom přidám příslušné mnžoství cukru a trochu kys. citronové. A vařím a občas míchám. Výsledek je netekutá marmeláda s kousky kůry - je to tak dobré, že používám i jako vánoční dárky. Na výrobu samotné kandované kůry v čokoládě jsem si ještě netroufla.
27. 11. 2014 10:12
fb.lib:
To není kandovaná kůra
To není kandovaná kůra
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Banana split
Přidáno před 22 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 1 hodinou
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 5 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 6 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 6 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 9 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 9 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 12 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 12 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 13 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pór a jeho pěstování: Oblíbená zelenina příjemné chuti je na péči nenáročná a dovede vylepšit mnoho jídel
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: pomerančové vánoční cukroví vánoční pomerančové cukroví cukroví s pomerančovou marmeládou vanocni cukrovi s pomerancovou marmeladou vánoční cukroví pomerancove srdíčko na fb vánoční cukroví srdíčka kandovaná pomerančová kůra recepty kandovaná pomerančová kůra pomerančové cukroví pomerančová marmeláda s kůrou marmeláda na slepování cukroví vanoční cukroví s pomerančem pomerančová marmeláda podle dánského receptu cukrovi pomerancovoumarmeladou vanocni cukrovi z pomerance pomeračove srdíčka srdíčka na fb hvezdicky citronovo pomerancove cukroví z pomerančové marmelády
Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, žloutek, kůra pomerančová, marmeláda pomerančová, poleva čokoládová
Pomerančová srdíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2kL
26 názorů