Bulgur s olivami po středomořsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 489 kJ / 2 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,89 g |
Tuky | 26,82 g |
Vláknina | 63,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 412,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dnešní "fofroběd" ze skromných zásob (velký nákup je naplánovaný na sobotu a rodina chce, kupodivu, i dneska jíst :-) :-) )
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2023 12:55
Klaraduch: podle apetitu stravniku, 2 - 3 porce
13. 9. 2023 12:06
Dobrý den , mohu se zeptat na kolik je tento recept porci ?
22. 11. 2016 14:47
Přidala jsem ještě tuňáka, jak je zmíněno v dřívějším komentáři, a je to fakt lahůdka
27. 8. 2014 12:31
ja0411: není zač. Ten tuňák by mi v tom taky chutnal
27. 8. 2014 11:56
Výbornýještě jsem přidala plechovku tuňáka a nemělo to chybičkuDěkuju
21. 8. 2014 16:51
Danuš,moc hezky jsi to připravila
Bulgur mám koupený již delší dobu,tak už vím,jak s ním naložím
Bulgur mám koupený již delší dobu,tak už vím,jak s ním naložím
21. 8. 2014 15:55
pipre: tak ty kroupy jsem zase ještě nezkusila já
21. 8. 2014 15:54
Burgur už doma mám, tak zkusím Vyzkouším i se špaldovými kroupami, ty dělávám také už častěji +
21. 8. 2014 15:46
danielle72: Dani zkus ho, pokud vám chutná pohanka atd., tak bulgur vám určitě zachutná taky
21. 8. 2014 15:41
jumanji: já bych se řídila pokyny na sáčku, taky jsem ho vařila
21. 8. 2014 15:37
A jak se ten Bulgur teda správně připravuje??? Dnes jsem si ho koupil a je tam psáno,že se má 20 minut vařit. Ale někdo zas tvrdí že ho stačí zalít jen vařící vodou a 20 minut počkat. Tak jak tedy ???
21. 8. 2014 15:31
U nás zatím frčí pohanka, kuskus, červená čočka...ale na bulgur se teprve chystám
21. 8. 2014 14:17
Danca: Moc díky za tip Až budu v Kaufu, mrknu po něm a jdu do toho
21. 8. 2014 13:23
Jana Remkova: Jani, od nápadu po servírování plus minus 15 minut..a dobré to opravdu bylo
21. 8. 2014 13:04
Takove fofr obedy jsou nejlepsi, moc pekny recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 6 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 6 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak správně uvařit bulgur bulgur s olivami jak se připravuje bulgur jak dlouho vařit bulgur bulgur recepty recepty z bulguru tuňák s bulgurem bulgur olivy bulgur recepty výborné jak chutná bulgur jak správně vařit bulgur bulgur s tuňákem a s olivami jak uvařit bulgur bulgur salát se zeleninou a olivami bulgur cocka kroupy jak se připravuje burgur bulgur s olivami recepty výborné bulgur se zeleninou a olivami kuskus s olivami salát příloha bulgur s rajčaty
Suroviny: bulgur, olej olivový, cibule, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, česnek, rajče, olivy černé, vývar, pepř, bazalka čerstvá
Bulgur s olivami po středomořsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7Vr
20 názorů